22 d’octubre de 2020 22/10/20

Un pla de millora de la competitivitat per al xicotet comerç d'Almassora

Un pla de millora de la competitivitat per al xicotet comerç d'Almassora - (foto 1)

  La Regidoria de Comerç promourà un pla d'innovació entre els establiments de la localitat amb l'objectiu que modernitzen la gestió i la imatge. La iniciativa, que desenvoluparan els professionals de la Cambra de comerç de Castelló, compta amb el suport de la Conselleria de Comerç i oferirà formació i assessorament als propietaris dels negocis.

  "Cada empresa o autònom gaudirà d'un diagnòstic personalitzat, que determinarà el seu nivell de competitivitat i marcarà la línia a seguir quant a les millores a implementar", ha destacat el regidor de l'àrea, Roger Beltrán, qui ha recordat que des de la seua delegació aposten per "posar en valor el treball diari i la trajectòria dels emprenedors d'Almassora i ajudar-los a ser competitius davant de les grans marques".

  "La qualitat pel que fa a l'atenció al client i al producte dels nostres comerços és òptima i volem que aqueix valor siga conegut i reconegut pels consumidors", ha assegurat l'edil. Per a Beltrán, "aquest pla d'innovació és una oportunitat única per a traure a relluir el millor del comerç de proximitat, un element de pes en la dinamització social i econòmica d'Almassora".

  Així doncs, els empresaris que se sumen a la iniciativa rebran propostes de millora en la gestió del punt de venda i assessorament per a optimitzar els locals comercials, que posaran en valor els aspectes positius dels establiments. Així mateix, els professionals a càrrec d'aquest programa orientaran els comerciants cap a una gestió proactiva dels negocis per a generar vendes i els mostraran com aplicar tècniques avançades de màrqueting i comunicació.

  Per a exposar davant els comerciants d'Almassora els detalls d'aquest pla de millora, el departament que dirigeix Beltrán ha convocat una trobada informativa per a dimecres que ve 25 d'abril. A la reunió està previst que acudisca el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, i els professionals de la Cambra de Comerç de Castelló que estan al capdavant del programa.

  Cal recordar que l'Ajuntament d'Almassora col·labora amb el foment del comerç local amb iniciatives com el curs d'aparadorisme (del qual ja suma dues edicions), les fires outlet i de Nadal o les activitats familiars celebrades en el Mercat Central. Esdeveniments com la Ruta de la Tapa, la Fira del Pinxo i les Jornades Gastronòmiques de l'Arrós i la Taronja contribueixen també a dinamitzar l'hostaleria local.

  Pujar