elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Merche Galí nova presidenta del PSPV-PSOE d'Almassora

Merche Galí nova presidenta del PSPV-PSOE d'Almassora

  L'Agrupació Local del PSPV-PSOE ha triat a la seua nova executiva, en la qual el secretari general serà Santiago Agustí. De la secretaria d'organització s'encarregarà Cristina Martinavarro i la presidenta serà l'alcaldessa de la localitat, Merche Galí.

  Presidenta - Merche Galí
  Secretari General - Santiago Agustí
  Secretària de Organizació - Cristina Martinavarro
  Secretària de Política Municipal - Carmina Martinavarro
  Àrea de Administració - Juan Montilla
  Àrea de Polítiques Inclusives - María José Tormo
  Àrea de Planificació de Actes - Javier Martí
  Àrea de Formació - José Luis Vicent
  Àrea de Comunicació - Isladis Falco
  Àrea de Asociaciones Locales - Joan Antoni Trenco

  Al final de l'assemblea local en la qual s'ha procedit a la renovació de càrrecs, l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha volgut donar les gràcies als militants del partit per la confiança que han dipositat en ella i en la nova executiva, de la qual ha destacat que "es tracta d'una direcció renovada, que té moltes ganes de treballar per a afrontar amb solvència l'examen de la ciutadania que es produirà el dia de les eleccions" al maig de 2019.

  Galí i el seu equip afronten la cita electoral amb optimisme i "amb la confiança que dóna el bon treball desenvolupat en l'Ajuntament". Un balanç de gestió que "ens ajudarà a obtenir un bon resultat que farà possible que romanguem al capdavant de l'alcaldia quatre anys més per a seguir millorant la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes d'Almassora."

  El secretari general del PSPV-PSOE, Ernest Blanch, ha felicitat a l'Agrupació Local d'Almassora pel procés de renovació realitzat i per la gran labor que el Grup Municipal Socialista està desenvolupant des de l'Ajuntament d'Almassora, sota la direcció de Merche Galí. "Almassora necessitava un canvi radical i el PSPV-PSOE ho està fent."

  Pujar