19 de setembre de 2020 19/9/20

Martínez (PP) celebra que la moció que va plantejar per a construir un nou poliesportiu “cale en el bipartit”

Martínez (PP) celebra que la moció que va plantejar per a construir un nou poliesportiu “cale en el bipartit” - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Almassora ha celebrat que la seua iniciativa per a construir un nou pavelló poliesportiu que responga a les necessitats dels clubs locals "haja calat encara que siga un any després que reclamàrem la instal·lació". La Garrofera, construïda l'any 1983, "té moltes limitacions, no ja quant a espai, ja que un dels pavellons s'ha annexionat al col·legi Regina Violant, sinó també per les característiques pròpies de la construcció".

  La demanda d'aquesta dotació esportiva ha sigut una constant en el grup municipal del PP que ja el passat any, al març, va elevar una moció al ple per a planificar un nou pavelló amb dues pistes esportives. "Llavors es va rebutjar. Igual que es va rebutjar aquest passat any l'esmena que presentem al pressupost per a incloure una partida econòmica que permetera finançar en 2017 la redacció del projecte de construcció d'aquesta nova instal·lació".

  No obstant açò, ha comentat Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, "aquestes oportunitats perdudes no han sigut obstacle perquè seguírem mantenint la necessitat de planificar aquesta instal·lació, ja que encara que PSPV i Compromís han donat l'esquena a la nostra demanda, la necessitat existeix, tal com plantegen els esportistes locals".

  El portaveu del PP a Almassora va tornar a plantejar aquest dilluns en comissió la idea que barreja el PP des de l'any 2015 per a resoldre les estretors i limitacions de la Garrofera: construir dos pavellons al costat de la piscina coberta, actual localització del col·legi Regina Violant, i reservar un espai del pavelló B a la pràctica de la gimnàstica artística.

  Aquesta solució no solament permetria donar resposta a les demandes dels clubs que habitualment utilitzen aquestes instal·lacions, sinó que a més també possibilitaria l'obertura d'un carrer situat en un lateral del poliesportiu La Garrofera i la urbanització de la qual està contemplada en el Pla General d'Ordenació Urbana d'Almassora de 1998.

  "Creiem, i així li'l traslladem de nou als dos ajuntaments que ens governen, que és una bona solució. En aquest 2017 es podria planificar i redactar el projecte i, atès que en 2018 està previst que s'allibere l'espai que actualment ocupen les aules prefabricades del Regina Violant, es donaria llum verda a l'execució d'aquest nou complex esportiu". "Esperem que siga aquesta o una altra la solució que finalment s'adopte, tots dos partits prenguen en consideració la necessitat de resoldre els problemes que els clubs vénen denunciant des de fa anys", ha declarat Martínez.

  Pujar