2 de desembre de 2020 2/12/20

María Tormo reivindica la sobirania del poble per a que Almassora guanye

María Tormo reivindica la sobirania del poble per a que Almassora guanye - (foto 1)

  “Sóc la vostra veïna, la vostra companya, la vostra amiga i sou vosaltres, els meus veïns els únics protagonistes d'aquest projecte que desitja que Almassora guanye”. María Tormo, candidata a l'alcaldia d'Almassora, ha reivindicat la sobirania del poble “per a definir què prioritats té Almassora i que exigències són innegociables”.

  Tal com ha assenyalat la candidata, “el meu poble, a una veu, va exigir el gener passat que l'edifici 167 es derrocara sense contraprestacions. Ho van reclamar els veïns, units, de grups ben diferents però tots ells amb un mateix criteri que exigia als polítics que no feren oïdes sordes”.

  “Quan parla Almassora, mai s'equivoca, i els polítics estem de pas, els vertaders protagonistes són els ciutadans, i jo vull que l'altaveu estiga en el carrer, en el meu poble, per a definir què desitgen els meus veïns i establir, de la seua mà, les prioritats que ens engeguen, garantisquen la qualitat de vida i ens facen líders”.

  Per a María Tormo, “Almassora és un projecte comú, que ens uneix i que ens apassiona, i vull que aquest entusiasme que contagia i que em transmeten els meus veïns, es traduïsca en millores, en serveis adequats, en prestacions útils, en infraestructures necessàries i en desenvolupament i prosperitat. Perquè sóc conscient que moltes famílies encara lluiten per un treball digne, per conciliar treball i família, per prosperar”.

  Per a aconseguir-ho, “desitge donar-li la mà als veïns, perquè quan ens unim som molt més forts, perquè les divisions ens empobreixen i afebleixen, i ens neguen desenvolupament. Amb el talent dels meus veïns, la preparació d'un equip de ciutadans que desitgen deixar-se la pell per aquest projecte comú anomenat Almassora, desig que aquesta veu que és la del meu poble lidere un projecte en el qual tots, per molt diferents que siguen nostres opinions, tinguem veu i també vot”.

  Pujar