10 de desembre de 2019 10/12/19

María Tormo reivindica la participació d’Almassora els 365 dies de l’any

María Tormo reivindica la participació d’Almassora els 365 dies de l’any - (foto 1)

  María Tormo, candidata del Partit Popular a l'alcaldia d'Almassora, treballarà per a promoure la participació dels veïns els 365 dies de l'any. “Vull que l'ajuntament, que és la casa del meu poble, atenga i escolte als veïns tots els dies, no solament una vesprada a la setmana. I per açò crec que és necessari habilitar mesures que garantisquen la participació real, no la de les etiquetes”.

  La candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora va tornar a agafar ahir llibreta i bolígraf per a arreplegar les desenes de queixes, propostes i demandes de veïns que es van acostar a un tardeo que va copar la plaça Santa Isabel. “La millor forma de resoldre els problemes dels veïns és eixint dels despatxos i trepitjant el carrer. Acudint allà on et demanden els veïns”. I, tal com ha indicat la candidata, “est és un projecte que desitja ser útil als nostres ciutadans”.

  Amb “un equip de treball preparat i amb talent, com és Almassora, eixim a treballar per a donar solucions i resoldre problemes”. I per a aconseguir-ho “és fonamental estar en el carrer i alhora ser capaços d'atendre tots els dies les necessitats que els nostres veïns ens transmeten en el consistori”. Perquè l'ajuntament, tal com ha considerat María Tormo, “és una administració pròxima i propera, i és a ella a la qual es dirigeixen els veïns quan desitgen resoldre un problema”.

  María Tormo preveu crear consells sectorials de participació ciutadana per a garantir la implicació dels veïns i que les seues idees i demandes són tingudes en compte. Així mateix, “volem garantir serveis públics de qualitat, concordes als impostos, i habilitar sistemes que facen més fàcil la vida dels nostres veïns”. La finestreta digital única, oberta les 24 hores al dia els 365 dies a l'any, “ha de garantir aquest servei de connexió directa amb l'ajuntament”, ha declarat Tormo.

  ocultar
  María Tormo reivindica la participació d’Almassora els 365 dies de l’any
  Pujar