15 d’octubre de 2019 15/10/19

María Tormo reivindica l’orgull dels símbols que identifiquen a Almassora

María Tormo reivindica l’orgull dels símbols que identifiquen a Almassora - (foto 1)
MÉS FOTOS
María Tormo reivindica l’orgull dels símbols que identifiquen a Almassora - (foto 2)
María Tormo reivindica l’orgull dels símbols que identifiquen a Almassora - (foto 3)

“És un orgull reivindicar els nostres símbols i tradicions, perquè formen part de la nostra identitat i són emblema de la riquesa cultural, el vincle social i el valor econòmic del nostre poble”. María Tormo, candidata a l'alcaldia d'Almassora, ha pres parteix aquest matí en el romiatge a Santa Quitèria que ha congregat a milers de veïns en la Vila.

L'alcaldable, acompanyada pel president del PPCS, Miguel Barrachina, ha compartit un “moment de trobada, d'unió i de concòrdia del meu poble, exemple de sentit comú i d'entesa”. Per a Barrachina, “romiatges multitudinaris com la de Santa Quitèria són una mostra viva de la reunió d'un poble entorn de la fe i a la convivència”. “És la millor mostra de la unió d'un municipi que es troba i es dóna la mà per a reivindicar la seua identitat, les seues arrels. En definitiva les seues fortaleses”.

L'esperit de la unió i de la trobada és precisament el que María Tormo posa en valor en el seu projecte. “Perquè som veïns que desitgem treballar per millorar la qualitat de vida i el benestar del nostre poble”. I fer-ho “escoltant als nostres ciutadans, treballant per a atendre les seues necessitats i per a invertir d'acord a les seues demandes”.

“Un projecte d'unió i concòrdia que no s'acomplexa dels seus símbols”. Perquè són precisament aquests emblemes els que “ens identifiquen com a veïns del nostre poble, hereus de generacions que van lluitar per garantir un futur millor. I amb aqueix esperit volem treballar, perquè sabem que quan ens unim som invencibles, que les diferències ens fan grans i que quan ens marquem un repte no parem fins a aconseguir-ho. Perquè l'objectiu és que el meu poble guanye el pròxim 26 de maig amb la garantia de la trobada, el diàleg, la participació i l'ambició perquè Almassora siga capdavantera i exemple de prosperitat i desenvolupament”.

ocultar
María Tormo reivindica l’orgull dels símbols que identifiquen a Almassora
Pujar