20 d’octubre de 2019 20/10/19

María Tormo recolzarà a les famílies després d’exigir en 2018 ajudes a monoparentals

María Tormo recolzarà a les famílies després d’exigir en 2018 ajudes a monoparentals - (foto 1)

  La candidata a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, recolzarà a totes les famílies amb beneficis fiscals amb l'objectiu de defensar “un pilar fonamental de la nostra societat, un valor segur, font de riquesa i garantia de prosperitat i desenvolupament”.

  María Tormo defensa rebaixes fiscals “que retornen als veïns els diners perquè són els millors gestors”. “Recolzar a les famílies, com vam fer en 2018 quan presentem una moció per a aplicar beneficis econòmics a les monoparentals. Una iniciativa que es va aprovar i que hauria d'haver-se traduït en ajudes aquest exercici. I que volem seguir ampliant donant la nostra mà a tots els models de família”.

  El 15 d'octubre de 2018, el PP va elevar al ple una moció per a garantir que les famílies monoparentals rebien beneficis fiscals amb la voluntat d'equiparar-les a les famílies nombroses. Aquesta iniciativa “s'ha sumat a altres accions dirigides a invertir en les famílies, com la qual vam proposar el 12 de març de 2018 per a eliminar el 15% de la taxa de les brosses”.

  Tal com ha assenyalat María Tormo, “el nostre propòsit és suspendre aquesta pujada pactada en 2015 i que ha suposat que a les famílies d'Almassora se'ls cobren 800.000 euros extres durant quatre anys”. “Nosaltres apostem per invertir en les famílies perquè són excel·lents gestors. Saben administrar els seus fons i garantir estalvis”.

  Per aquest motiu, “desitgem aplicar una política fiscal que recolze als veïns i no recapte d'ells”. “Com vam fer quan rebaixem un 10% l'impost de vehicles, quan en 2016 presentem la moció per a bonificar els cotxes híbrids, quan en 2014 aprovem la rebaixa d'un 24,4% de l'IBI o quan decidim durant el nostre mandat aplicar el tipus més baix (0,30%) a l'impost de béns immobles de caràcter rústic”. “Accions que sumeixen pels nostres veïns, que invertisquen en ells i que garantisquen riquesa i liquiditat a les famílies que són pilars de la nostra població”, ha considerat María Tormo.

  ocultar
  María Tormo recolzarà a les famílies després d’exigir en 2018 ajudes a monoparentals
  Pujar