24 d’octubre de 2020 24/10/20

María Tormo proposa treballar amb el cor per a que Almassora guanye

María Tormo proposa treballar amb el cor per a que Almassora guanye - (foto 1)

  “És un honor servir al meu poble i treballar per la meua gent. Perquè us porte en el cor i vull el millor per a tots vosaltres”. María Tormo, candidata a l'alcaldia d'Almassora, ha reivindicat “la passió i la unió per a garantir que el meu poble guanya, perquè solament amb convicció, esforç i implicació serem capaces de recuperar les oportunitats i serveis que mereixen els nostres veïns”.

  El projecte amb el qual María Tormo vol que Almassora guanye “part del lliurament de veïns que, com jo, estan il·lusionats i convençuts que hem de millorar prestacions i esforçar-nos per garantir inversió i desenvolupament”. “El meu poble té fortaleses que hem d'explotar per a convertir-les en oportunitats i per a aconseguir-ho hem de treballar amb obstinació, constància i unió”.

  En efecte, per a la candidata a l'alcaldia és fonamental “treballar de la mà dels veïns i escoltar les seues iniciatives i propostes”. En opinió de María Tormo, “les crítiques ens han d'ajudar a millorar i les diferències a enriquir-nos”. “Almassora és una suma d'opinions, postures i criteris, però tots units ens converteixen en un municipi únic, ric i amb unes possibilitats excel·lents per a generar futur i prosperitat”.

  Precisament “aquest és el projecte que desitge per al meu poble, el que sumeix totes aqueixes opinions perquè el resultat siga l'èxit que mereixen els meus veïns”. Amb l'esperit de el “treball en equip” i amb el lliurament “de veïns i veïnes preparats per a treballar i guanyar perquè millorar el benestar i qualitat de vida de tots els nostres ciutadans, Almassora és una oportunitat que mereix tota la nostra obstinació”.

  María Tormo dóna la mà a la ciutat amb el repte “de rellançar aquest poble que és de primera. Que té un potencial únic en els seus polígons i unes fortaleses excel·lents tant a nivell mediambiental com a litoral. Solament fa falta treballar units amb el cor”, ha assenyalat.

  Pujar