19 de setembre de 2020 19/9/20

María Tormo proposa guarderies gratuïtes amb el bono infantil de Bonig

María Tormo proposa guarderies gratuïtes amb el bono infantil de Bonig - (foto 1)

  “La conciliació no és real si no habilitem mesures que la faciliten. I crec que la gratuïtat de les escoles infantils és una mesura que hem de desenvolupar per a facilitar a les famílies l'oportunitat de portar als seus fills a una escola infantil, ja siga pública o privada”.

  María Tormo, candidata del Partit Popular a l'alcaldia d'Almassora, s'ha compromès a facilitar a les famílies la gratuïtat de les escoles infantils. Per a açò, la candidata planteja aprofitar el bo infantil anunciat per Isabel Bonig que permetria a les famílies sufragar els costos del 80% de les escoles infantils. “Aqueix percentatge es completaria amb un 20% que finançaríem des de l'ajuntament, i que permetria que les nostres famílies pogueren accedir amb caràcter gratuït a aquest tipus de serveis”.

  Per a María Tormo, “és fonamental aplicar mesures reals que siguen d'utilitat per als nostres veïns. I creiem que el bo infantil anunciat per Isabel Bonig que sumat a la inversió que faríem des de l'ajuntament garantiria que les nostres famílies poden accedir gratuïtament a aquests serveis, seria de gran utilitat”.

  En aquest sentit, “anem a seguir apostant per les famílies com a pilar fonamental d'aquesta societat. Perquè són les nostres famílies les que garanteixen el desenvolupament i el creixement, i oferir prestacions que donen resposta a les seues demandes faciliten la conciliació laboral i familiar, i són una ajuda bàsica que és necessari reforçar”.

  Des del PP, “som un equip de veïns compromesos amb el nostre poble, que desitgem treballar pel futur i el desenvolupament d'Almassora, amb idees útils que resolguen necessitats de les famílies i amb l'ambició necessària per a tornar a situar a la nostra localitat en el lloc de referència que atraga capitals i genere desenvolupament. Perquè qui volem que guanye és Almassora”, ha assenyalat María Tormo.

  Pujar