30 de novembre de 2020 30/11/20

María Tormo posa en valor als veïns perquè l’objectiu és que guanye Almassora

María Tormo posa en valor als veïns perquè l’objectiu és que guanye Almassora - (foto 1)

  María Tormo, candidata a l'alcaldia d'Almassora, ha posat en valor als veïns perquè “el meu objectiu és que guanye Almassora”. Els resultats de les eleccions autonòmiques i nacionals registrats ahir “són l'exemple de la salut de la nostra democràcia i de la voluntat dels nostres ciutadans, que mai s'equivoquen”.

  María Tormo garanteix “el màxim esforç, entusiasme i il·lusió per a lluitar per Almassora, perquè vull el millor per al meu poble i crec que la preparació, implicació i el talent del meu equip són garantia per a aconseguir-ho”. La candidata del PP a l'alcaldia ha mostrat el seu desig de “reivindicar la unió que ens fa fortes”, i que en el cas d'Almassora reconeix que hi ha una majoria de centre dreta.

  “Vull una Almassora sòlida i no fracturada, que garantisca que creixem i no que ens quedem estancats. Perquè els enfrontaments i tensions són sinònim de pèrdues i el diàleg, la unió i l'escolta activa han de garantir que creixem i que prosperem, que generem oportunitats”.

  I amb aquesta passió “que és l’entrega pel nostre poble”, és amb la qual María Tormo reivindica el lideratge d'una localitat “que mereix que ens esforcem per garantir serveis sanitaris, executar infraestructures útils, oferir serveis d'utilitat i prestacions que facen als nostres veïns la vida més còmoda i fàcil”.

  Amb aquest repte, “estic convençuda que si ens donem la mà, escoltem als nostres veïns i treballem per donar solucions a les seues problemàtiques, Almassora liderarà un creixement merescut que solament la unió i el treball braç a braç poden garantir al nostre poble”, ha manifestat la candidata del PP a l'alcaldia.

  Pujar