29 d’octubre de 2020 29/10/20

María Tormo liderarà la moderació per a que Almassora avance unida

María Tormo liderarà la moderació per a que Almassora avance unida - (foto 1)

  “Aquest projecte que és el del meu poble va a seguir obstinat a ser altaveu de les demandes veïnals i capdavanter de la moderació. I amb aquest esperit de treball en equip i d'unió, anem a liderar una oposició responsable, obstinada a treballar per l'única cosa important: el nostre poble”.

  María Tormo, líder del PP a Almassora, ha reivindicat aquesta passada setmana el treball en equip en una assemblea en la qual s'han donat cita desenes de militants. “Des de la il·lusió i l'esforç, el que caracteritza aquest projecte que és el dels meus veïns, anem a treballar per a aconseguir el millor dels resultats per als nostres veïns”. “No és el PP, és Almassora la que mereix el millor, i és a ella a la qual ens devem. Amb ímpetu, sacrifici i la il·lusió que ens caracteritza”.

  La líder del PP a Almassora ha analitzat els resultats amb militants i simpatitzants i agraït el respatler de més de 3.000 veïns a la candidatura. “Aquest suport és el més valuós que tenim, i des de l'oposició, amb un treball moderat, constructiu i també crític anem a treballar perquè els nostres ciutadans milloren la seua qualitat de vida i prosperen”.

  Perquè, tal com ha assenyalat la líder del PP, “els qui hem decidit fer un pas en política ho hem fet amb la convicció que des de les institucions som útils als nostres ciutadans. I amb aqueixa obstinació anem a treballar dia a dia pel nostre municipi, perquè és l'única cosa important i perquè creiem que Almassora mereix liderar les oportunitats i el creixement i no perdre subvencions ni estancar-se”.

  La líder del PP a Almassora ha tendit la mà a la ciutadania “perquè som un canal directe amb l'ajuntament, perquè volem ser l'altaveu dels nostres veïns i ser capaços de donar solucions als problemes. I perquè entenem la política a peu de carrer, treballant braç a braç amb els nostres ciutadans, als qui ens devem”.

  Pujar