7 de desembre de 2019 7/12/19

María Tormo donarà la veu als veïns i treballarà perquè Almassora prospere

María Tormo donarà la veu als veïns i  treballarà perquè Almassora prospere - (foto 1)
  • La líder del PP a Almassora agraeix els més de 3.000 vots rebuts en les urnes i assegura que “vaig a posar tot el cor i l’esforç en que els meus veïns milloren”

“Vull agrair als meus veïns els més de 3.000 suports  rebuts en les urnes i garantir-los que amb la mateixa il·lusió i obstinació que els he transmès en aquesta campanya vaig a donar-los a tots la veu i a treballar amb esforç perquè el meu poble prospere”. María Tormo, líder del PP a Almassora, va felicitar diumenge passat al PSPV per una “victòria clara que cal reconèixer”. “Ara és el moment de seguir treballant perquè tinc un equip carregat d'energia i forces, obstinat que els meus veïns milloren”.

Per a María Tormo, l'escenari que s'obri en l'Ajuntament d'Almassora “ha de ser el que permeta que hi haja consensos i unió perquè el nostre municipi millore en infraestructures, treballe per a reforçar serveis sens dubte insuficients i s'obstine a baixar impostos i no pujar-los”. “Anem a fer una oposició constructiva, que garantisca el benestar i ací trobaran sempre la mà tendida del PP, perquè creiem que quan s'inverteix en les famílies s'assegura el creixement i la qualitat de vida”.

Amb la convicció que “a Almassora cal millorar i molt perquè els nostres ciutadans reben prestacions que s'ajusten al cost de la vida”, des del PP “garantim treball, defensa dels interessos dels veïns, esforç i molta il·lusió perquè som veïns que volem millorar el nostre poble. I per a aconseguir-ho anem a seguir sent l'altaveu dels ciutadans, perquè el suport que ens han donat en les urnes és sagrat i valuós. És el millor que tenim i a ells, a tots els ciutadans, ens devem”.

ocultar
María Tormo donarà la veu als veïns i treballarà perquè Almassora prospere
Pujar