28 de novembre de 2020 28/11/20

María Tormo defensa “llibertat i respecte per a aconseguir una igualtat real”

María Tormo defensa “llibertat i respecte per a aconseguir una igualtat real” - (foto 1)

  "La llibertat i el respecte són les bases per a aconseguir una igualtat real. La que treballe cada amb els meus alumnes del col·legi Ambaixador Beltrán, formant a xiquetes i xiquets des de la integració i des de la coresponsabilitat". María Tormo, candidata a l'alcaldia d'Almassora, ha reivindicat "el feminisme que ens integra i engrandeix, el que defensa els drets que ens fan iguals a dones i homes".

  Per a la candidata a l'alcaldia, "la igualtat no té patrimoni, és un valor de la nostra societat, i l'esforç i treball de les dones durant segles, al costat d'homes implicats en la defensa del feminisme integrador, ha aconseguit donar passos de gegant que avui encara hem de seguir donant per a aconseguir la igualtat real".

  Perquè "és cert que existeixen sostres de cristall, però cada dona, des de la llibertat i el respecte a les seues idees, treballa dia a dia, braç a braç, amb homes implicats que aquesta igualtat siga certa. Que els drets ens igualen d'una forma pràctica i no queden solament en la teoria".

  Per a Tormo, "l'educació en valors, la integració i el respecte mutu és fonamental". "Es conrea en les famílies, com jo vaig aprendre dels meus pares, i es reforça en el col·legi, com ho van fer grans mestres que em van ensenyar de xiqueta en el col·legi Ambaixador". "Avui sóc jo la que dóna les classes i aprenc dels meus alumnes a conrear aqueixos valors que ens fan a tots iguals per sobre del nostre gènere".

  La candidata del PP considera fonamental "avançar en les llibertats de l'individu, els drets de la igualtat i el feminisme positiu, que ens uneix i ens reforça com a societat. Perquè junts som capaços d'aconseguir qualsevol meta i la divisió i l'enfrontament solament provoca fractures que ens afebleixen. Avui és un dia important per a les dones que seguim treballant aqueixa igualtat i també per als homes, perquè tots som iguals".

  Pujar