7 de desembre de 2019 7/12/19

María Tormo crearà un pla de voreres i millorarà José Ortiz i San Fernando

María Tormo crearà un pla de voreres i millorarà José Ortiz i San Fernando - (foto 1)

  “Una de les principals queixes que hem rebut dels veïns és l'estat de les voreres. Anem a dissenyar un pla integral per a millorar els passos per als vianants i volem fer-ho amb tots els suggeriments i demandes que ens han transmès els veïns”.

  María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, ha posat en valor “la veu dels ciutadans” perquè són ells “els protagonistes reals del futur del nostre poble”. I amb ells, tal com ha considerat Tormo, “hem de treballar braç a braç per a garantir que Almassora guanya, creix i millora”.

  El pla integral de millora de voreres que María Tormo proposa incorpora a més la remodelació de dues artèries de la localitat. “Crec que és necessari actuar en un eix vertebrador com és l'avinguda José Ortiz. I també és necessari invertir en una reordenació del carrer Sant Fernando”. I tal com planteja María Tormo, “l'objectiu és que siguen els seus veïns els que ens plantegen les seues necessitats, quins serien les seues condicions i quins serveis haurien de garantir-se en el projecte que desenvolupem en aquestes vies”.

  “No entenc la política si no és amb diàleg. I crec que l'ajuntament és una institució que representa a tot el meu poble, totes les postures i opinions”. Per aquest motiu, ha declarat la candidata del PP a l'alcaldia, “vull que siguen els veïns els que em guien per a millorar les seues condicions de vida, perquè són ells els que van a gaudir d'un entorn en el qual volem invertir per a reforçar les prestacions i el benestar comú”.

  L'aposta en matèria urbanística de María Tormo també invertirà en el carrer Transformador, “cercant solucions definitives”, així com “garantirem que l'enderrocament de l'edifici 167 s'executa sense contraprestacions i amb la cessió gratuïta del sòl per a l'aprofitament que desitgen els meus veïns, no el que impose el Consell de PSPV i Compromís”.

  ocultar
  María Tormo crearà un pla de voreres i millorarà José Ortiz i San Fernando
  Pujar