17 d’octubre de 2019 17/10/19

María Tormo crearà locals d’assaig i oci jovenil per a activar Almassora

María Tormo crearà locals d’assaig i oci jovenil per a activar Almassora - (foto 1)
MÉS FOTOS
María Tormo crearà locals d’assaig i oci jovenil per a activar Almassora - (foto 2)

María Tormo crearà locals d'assaig per a desenvolupar el potencial de joves grups de la localitat i crearà una programació d'oci juvenil de la mà de les associacions joves del municipi. La candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora ha reconegut que en “el meu poble és necessari establir una oferta d'activitats per als joves. Molts s'han acostat a comentar-me que és necessari posar en valor la seua activitat, les seues necessitats i les seues demandes, i estem convençuts que de la seua mà ho anem a aconseguir”.

Per a la líder del PP a Almassora, “els joves són energia, vitalitat i emprendimiento. Són la il·lusió que ens motiva a millorar, a créixer i a prosperar. I és per a ells, per a oferir un futur d'oportunitats, per al que estem bolcats en aquest projecte que és el dels meus veïns”.

“Almassora va a guanyar si els atén i els escolta. Perquè amb les seues idees podem construir grans projectes que siguen alternativa d'oci saludable. Perquè creiem que quan hem celebrat esdeveniments com el Carnestoltes Jove, la Fira de la Joventut o el Grand Prix ha sigut un èxit. I volem ampliar-ho amb un cicle de cinema juvenil o amb programes d'informació que els siguen d'utilitat”.

Aquest projecte contempla la creació “de locals d'assaig per a joves. Perquè a Almassora hi ha molt talent, com va demostrar DeAlma dijous passat en la plaça Santa Isabel. I volem potenciar-ho i posar-ho en valor”. Fer-ho “sense descurar necessitats bàsiques que durant mesos ens han vingut reclamant els joves, com és millorar el servei d'autobús a la UJI que vam engegar l'any 2014”. Perquè tal com ha assenyalat la candidata, “hem de ser capaces d'oferir prestacions, promoure serveis útils i garantir que els nostres joves reben la deguda resposta a les seues demandes. Estem convençuts que amb les seues idees i amb la seua energia i preparació, Almassora va a guanyar el pròxim 26 de maig”, ha manifestat María Tormo.

ocultar
María Tormo crearà locals d’assaig i oci jovenil per a activar Almassora
Pujar