10 de desembre de 2019 10/12/19

María Tormo crearà un gran parc multiedad per a bebès, xiquets i majors

María Tormo crearà un gran parc multiedad per a bebès, xiquets i majors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  María Tormo crearà un gran parc multiedad per a bebès, xiquets i majors - (foto 2)

  María Tormo traslladarà el seu projecte d'unió i concòrdia per a Almassora a un gran parc multiedad “que abrace a tots els meus veïns”. “Vull construir un gran espai verd, amb espais segurs per a bebès, areneros i estructures de joc per als xiquets, zones d'oci per als joves i espais esportius amb serveis per a adults i majors”.

  Així ho ha anunciat la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, qui considera una “de les demandes més reiterada és aquesta zona de convivència. Crec que és important dissenyar aquest projecte, que sumeix totes les demandes, que definisca un gran àrea de trobada, de salut i diversió. Amb zones verdes i àrees per a estar en forma. Que abrace a tots”.

  El parc multiedad forma part dels plans que María Tormo ha arreplegat de “els qui tenen veu però encara no voten”. “Organitzem una trobada amb xiquets, ‘Dibuixa'm Almassora’ que va anar de gran utilitat”. “Els xiquets reclamen espais per a jugar i gaudir. Els majors per a trobar-se i xarrar. I els joves zones d'oci per a gaudir amb amics”.

  Aquest objectiu “forma part d'una concepció del meu poble. Vull zones verdes, una ciutat més humana i amb espais que conviden al passeig i garantisquen la seguretat dels vianants. En el poble i en la platja”. “Arbrat, bancs, espais enjardinats, voreres àmplies i circuits per als vianants que donen prioritat als vianants i no al tràfic rodat”.

  I per a aconseguir-ho, “volem fer-ho escoltant als meus veïns, perquè són ells els que han de participar de forma plena en el disseny d'una Almassora millor. Perquè qualsevol inversió ha de contribuir a la qualitat de vida i al benestar, que és al cap i a la fi el que anhela el meu poble. Prosperar i créixer per a donar un servei òptim i ambicionar les oportunitats que el talent dels meus veïns desborda i que és necessari posar en valor”, ha considerat la candidata a l'alcaldia d'Almassora.

  ocultar
  María Tormo crearà un gran parc multiedad per a bebès, xiquets i majors
  Pujar