elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

María Tormo aposta per “resoldre els xicotets problemes per a ser grans”

María Tormo aposta per “resoldre els xicotets problemes per a ser grans”

  “Si no atenem les necessitats bàsiques dels nostres veïns, difícilment podrem aconseguir el lideratge que el nostre poble mereix”. María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia, ha reivindicat “el servei públic a peu de carrer” com la fórmula que s'ha d'aplicar per a donar resposta “a les necessitats bàsiques dels nostres veïns i alhora caminar cap al posicionament que Almassora ha de recuperar”.

  Per a l'alcaldable del PP, “és fonamental que treballem en equip, perquè en aquests quatre anys hem vist com la divisió de l'ajuntament en dos ha provocat pèrdues, enfrontaments i tensions que han esguitat a la població”.

  “La unió és sempre sinònim de força i les diferències ens enriqueixen”, ha considerat María Tormo. Per aquest motiu, “hem d'aconseguir que la veu dels nostres veïns siga escoltada i no d'usar i tirar. Que la participació siga real i no una mera etiqueta. Que la presa de decisions implique a la ciutadania”.

  “Solament amb una convicció real i amb una implicació plena aconseguirem que aquest gran projecte que és Almassora tire endavant. Recupere l'activitat estancada i genere ocupació en lloc d'atur”. “Des del carrer, resolent l'avaria d'un fanal, reparant una vorera, millorant l'asfaltat d'un camí o reforçant la neteja”. “Perquè si resolem els petits problemes que tenallen i condicionen la vida dels nostres ciutadans, aconseguirem donar passos de gegant per a aconseguir la capitalitat econòmica i empresarial que mereixem”.

  Per a aconseguir-ho, “anem a integrar totes les opinions, per diferents que siguen, perquè totes sumen cap a un objectiu comú que és millorar la qualitat de vida dels nostres veïns. Fer que Almassora prospere”.

  Pujar