24 de novembre de 2020 24/11/20

María Tormo aposta per Almassora com el valor segur del 28-A

María Tormo aposta per Almassora com el valor segur del 28-A - (foto 1)

    María Tormo ha compartit avui amb veïns un projecte “il·lusionant que és el valor segur que ix a guanyar aquest diumenge”. “Almassora és el primer i volem que enfront de les polítiques d'una esquerra que divideixen i ens empobreixen, siguem capaços de treballar units per a garantir que al nostre poble arriben les oportunitats i les inversions que Almassora mereix per justícia”.

    Amb la ‘revolució fiscal’ anunciada per Isabel Bonig, candidata del PP a la Generalitat Valenciana, i les rebaixes d'impostos dirigides a famílies i autònoms amb les quals Pablo Casado va a lluitar per a generar riquesa i desenvolupament, “volem recuperar la senda del desenvolupament i no tornar a caure en una crisi com la qual el PSOE va negar fa deu anys”.

    Per a María Tormo, “el valor segur és Almassora, un poble unit, capaç de liderar el creixement i el desenvolupament, de generar oportunitats a través de la inversió i de lluitar per l'arribada de capitals que generen prosperitat i ocupació”. Perquè, tal com ha considerat la candidata del PP a l'alcaldia, “el nostre poble és privilegiat. Tenim una localització estratègica que s'ha d'explotar per a recuperar el posicionament que quatre anys de divisions ens han fet perdre”.

    “Aquest valor únic que és el meu poble mereix créixer amb l'obstinació i la convicció de treball”. I a Almassora, “són els veïns els que ixen a guanyar, amb la seua tenacitat, amb l'esforç d'empresaris, autònoms i Pimes que alcen la persiana cada dia per a servir el millor producte i garantir l'excel·lència”. Aqueix model és, segons la candidata, “el valor segur d'un poble que aquest diumenge ix a guanyar amb la convicció de recuperar el lideratge perdut”.

    Pujar