4 d’agost de 2020 4/8/20

L’obra del Regina Violant d’Almassora finalitzarà el dia 15

L’obra del Regina Violant d’Almassora finalitzarà el dia 15 - (foto 1)
  • Galí visita el col·legi al costat de la directora i el director d’Infraestructures Educatives

MÉS FOTOS
L’obra del Regina Violant d’Almassora finalitzarà el dia 15 - (foto 2)

L'Ajuntament d'Almassora donarà per concloses les obres del col·legi Regina Violant el pròxim dia 15. Així li ho ha manifestat l'empresa Añil Servicios, Ingeniería y Obras, a l'alcaldessa, Merche Galí, després de la visita al recinte educatiu al costat de la directora del centre, Estefanía Arnau, i el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor García. En el recorregut per les noves instal·lacions han participat també els arquitectes municipals, que s'encarreguen de la direcció d'obres.

Són aquests tècnics els qui han remés a la Conselleria d'Educació la sol·licitud de recepció de les obres, en un informe en el qual han destacat “que respecte a la planificació d'obra prevista de 15 mesos de termini d'execució, els treballs han patit un avançament considerable”. Gràcies a la labor de l'adjudicatària, els treballs de neteja i la mudança s'avançaran respecte al calendari acordat en el seu moment i tot estarà a punt per a l'inici del curs escolar, tal com ha apuntat la regidora d'Educació, Raquel Barberà.

L'alcaldessa d'Almassora ha traslladat a l'empresa constructora la felicitació del consistori “pel seu bon fer, que ens permetrà iniciar de manera immediata a la finalització de les obres tota la labor de neteja i mudança al nou edifici”. De fet, el personal del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) renunciarà enguany a les seues vacances en les setmanes centrals d'agost per a poder dur a terme el trasllat de mobiliari i estris dels barracons a l'edifici del carrer Sant Ildefons.

Així, els directors d'obra i execució de l'obra han recalcat en la seua sol·licitud a la Conselleria d'Educació que la recepció de les obres en el termini marcat “permetria la neteja de la instal·lació i la dotació mobiliària en el període comprés entre finals de juliol i agost, afavorint la posada en funcionament del centre per a l'inici del nou curs escolar, amb gran benefici per a la comunitat educativa”.

En la visita, en la qual també han participat el cap d'obra, Luis Sierra, i l'arquitecte inspector de la conselleria, Alfonso Serra, la constructora ha posat de manifest l'esforç per a certificar prop de cinc milions d'euros dels 5.321.608,86 euros de pressupost que té l'adjudicació. No en va, malgrat la paralització temporal dels treballs durant la fase de confinament de la COVID-19, Añil va reprendre els treballs amb prop de 60 persones distribuïdes per equips en diferents punts del recinte per a recuperar el temps perdut.

Pujar