27 d’octubre de 2020 27/10/20

Lluïsos Almassora prepara el primer Betlem Vivent d’Interés Turístic Provincial en la seua 25ª edició

Lluïsos Almassora prepara el primer Betlem Vivent d’Interés Turístic Provincial en la seua 25ª edició - (foto 1)
  • L’actuació canvia la seua ubicació a la plaça Major de la Vila

MÉS FOTOS
Lluïsos Almassora prepara el primer Betlem Vivent d’Interés Turístic Provincial en la seua 25ª edició - (foto 2)

El Betlem Vivent de Lluïsos Almassora viurà el seu 25 edició després de ser declarat d'Interés Turístic Provincial. Enguany, la representació canvia la plaça de l'església de la Nativitat per la plaça Major de la Vila per a celebrar el seu aniversari. Xicotets i majors de l'associació juvenil protagonitzaran la representació dissabte que ve 14 de desembre a partir de les 18.30 hores.

D'altra banda, Lluïsos Almassora homenatjaran la figura de la mare Amparo Adell, impulsora i creadora del primer pesebre amb vida celebrat a Almassora. Per això, han canviat el guió habitual de l'actuació i han adaptat escenes que ella mateixa va planejar en la primera edició. A més, com cada any, el Betlem Vivent comptarà amb la presència d'animals per a dotar de major realisme i interés a l'obra.

La regidora de Joventut, María Luisa Renau, al costat d'Helena Martínez i Jorge Mundina, membres de la Congregació de Lluïsos Almassora, han facilitat els detalls d'aquesta edició especial de l'esdeveniment nadalenc. Segons han explicat els representants de l'associació, les persones interessades a assistir a la recreació podran accedir a la plaça després d'abonar un donatiu.

A diferència de l'edició passada, quan tots els protagonistes van ser menors, enguany l'obra compta amb actors de totes les edats. Com a últimes novetats per al 25 aniversari, la congregació ha preparat nous escenaris, decorats i música per a caracteritzar l'obra i el poble representat en l'època.

 

Pujar