17 de gener de 2021 17/1/21

L'Escola d'Estiu d'Almassora rep 34 sol·licituds més que el curs passat

L'Escola d'Estiu d'Almassora rep 34 sol·licituds més que el curs passat - (foto 1)

  La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Almassora ha rebut aquest curs 34 sol·licituds més que l'any passat. Així, la xifra total en aquesta edició ascendeix a 220 sol·licituds front a les 186 del curs passat. D'esta forma, 140 xiquets de la localitat amb edats compreses entre els dos i els 12 anys gaudiran en el col·legi Errando Vilar de l'Escola d'Estiu.

  L'Escola d'Estiu cobrirà quasi amb totalitat el mes de juliol, ja que començarà el dilluns 3 i finalitzarà el divendres 28 de juliol. La Regidoria d'Educació ha decidit dividir en dues quinzenes el servei: del dia 3 al 14 la primera i del 17 al 28 la segona. El preu per cada quinzena és de 70 euros, amb un suplement pel servei de menjador de 24 euros. A més, existeix la possibilitat de formar part del taller durant les dues quinzenes per la quantia de 140 euros. Cal recordar que tots els preus mantenen les xifres del curs passat.

  La regidora d'Educació, María José Tormo, ha assenyalat que "vist l'èxit del curs passat, hem decidit mantenir els preus, a més, considerem l'Escola d'Estiu un servei bàsic per als pares que treballen durant les vacances dels seus fills". La prestació assegura atenció personalitzada ja que divideix els seus serveis en dos grups: d'una banda, els 10 més xicotets de dos a tres anys; d'altra banda, els 130 xiquets que van des dels tres fins als 12 anys.

  Quant a l'horari, els xiquets podran accedir al col·legi des de les 7.30 fins a les 9.00 hores. El conjunt d'activitats preparat per als menors ocuparà la franja des de les 9.00 fins a les 14.00 hores. En aquest moment, els participants disposaran de dues hores per a gaudir del servei de menjador. Cal destacar que el grup dels 10 xiquets que tenen entre dos i tres anys accediran una hora abans al menjador.

  Igual que l'any passat, l'anglès també tindrà un pes important en el conjunt d'activitats de l'Escola d'Estiu. Quant a les eixides a realitzar, els participants disfutarán d'una visita al Planetari de Castelló, a una granja escola, a la piscina municipal, així com una excursió a un parc aquàtic. Totes aquestes eixides se celebraran una vegada per quinzena. A més, l'Errando Vilar acollirà una festa final durant la conclusió de cada quinzena.

  Pujar