21 de novembre de 2019 21/11/19

El PP lamenta que “el PSPV es recolze en un partit que rebutja el marc constitucional per a garantir-se l'alcaldia”

El PP lamenta que “el PSPV es recolze en un partit que rebutja el marc constitucional per a garantir-se l'alcaldia” - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha reivindicat la defensa de la Carta Magna com el marc democràtic de tots els espanyols enfront de formacions polítiques que, com Compromís, “no tenen complexos a rebutjar el marc constitucional que paradoxalment els permet ocupar càrrecs de representació pública”.

  El 23 d'octubre de 2017, el Partit Popular va pactar amb PSPV i Ciutadans una moció en defensa de la Constitució i l'Estat de Dret. Iniciativa que Compromís no va tenir complexos a rebutjar emetent un vot en contra “que és una declaració d'intencions”.

  És el partit, tal com ha assenyalat el regidor del PP a Almassora, Arturo Soler, “que va retirar del despatx de l'alcaldia la bandera d'Espanya, es va negar al fet que l'himne nacional s'interpretara en les processons i que en sessió plenària es va alinear amb Podem per a votar en contra d'una iniciativa que defensava la Constitució com el marc legal i democràtic de tots els espanyols”.

  A Almassora “és evident que hi ha dos governs paral·lels. El PSPV, que actualment ostenta l'alcaldia, no té complexos a tapar-se el nas i donar palmaditas en l'esquena als socis que li garanteixen la presidència”. És, en opinió de Soler, una mostra de “fins a quin punt un partit com el PSPV, constitucionalista, es plega a una formació que rebutja tots els símbols nacionals per l'únic desig de garantir-se el despatx de l'alcaldia”.

  Des del PP, “som clars: defensem la Constitució i l'Estat de Dret, la llei que tots com a espanyols ens hem atorgat, i lamentem que governs paral·lels, com el qual ocupa l'Ajuntament d'Almassora, se sostinguen pel desig d'un PSPV d'ocupar la presidència fins i tot a costa dels seus propis principis fonamentals”.

  ocultar
  El PP lamenta que “el PSPV es recolze en un partit que rebutja el marc constitucional per a garantir-se l'alcaldia”
  Pujar