elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que "l'escàs pes de l'alcaldessa negue a Almassora la caserna de la Guàrdia Civil"

José Claramonte, regidor del PP a Almassora
José Claramonte, regidor del PP a Almassora
  • “Hui Galí (PSOE) ja no exigeix inversions. Prefereix callar perquè és la seua feblesa i el servilisme a Pedro Sánchez els que ens maltracten”, afirma Claramonte

El Partit Popular d'Almassora ha lamentat que "l'escàs pes polític de l'alcaldessa d'Almassora, la socialista Merche Galí, haja vetat un any més en pressupostos la inversió que mereix la caserna de la Guàrdia Civil. En 2017 l'alcaldessa reclamava menys discursos i més inversions. Hui calla, perquè és servil al seu cap de files, Pedro Sánchez, encara que això siga un càstig per al nostre poble”.

Així ho ha considerat José Claramonte, regidor del PP a Almassora, qui ha posat en valor l'esforç i treball dels agents “malgrat les limitacions de la instal·lació en la qual treballen”. “El PSOE ha tornat a tombar aquesta inversió en 2022 i deixa al nostre municipi sense un projecte fonamental, ja que la precarietat de les dependències de l'aquarterament provoca la inestabilitat d'una plantilla que busca altres destins amb infraestructures dignes”.

“Des que governa Galí, la caserna de la Guàrdia Civil d'Almassora ha deixat de ser una prioritat per a l'esquerra. Hui la feblesa de l'alcaldessa i la incapacitat manifesta dels diputats socialistes en el Congrés per a alçar la veu pel nostre poble es tradueix en un càstig que Almassora no mereix”.

Efectivament, assenyala Claramonte, “reivindiquem menys propaganda i més inversió als socialistes”. Perquè, tal com explica el regidor del PP a Almassora, “les instal·lacions, que compleixen un segle d'història, han de ser adequades sense més retards perquè els agents, la professionalitat dels quals està per damunt d'aquestes dificultats, mereixen treballar en unes dependències dignes”.

Per això, ha recordat Claramonte, el PPCS, a través de la senadora Salomé Pradas, "ha presentat una iniciativa en la Cambra Alta per a reclamar del Govern de Pedro Sánchez un pla integral de reforma de casernes que millore les condicions de la totalitat d'instal·lacions a la província i, especialment, de les més precàries. Entre elles, Almassora”, ha assenyalat l'edil.

Pujar