elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que “la falta de diàleg provoque l'abandó de les dotacions de la platja”

El PP lamenta que “la falta de diàleg provoque l'abandó de les dotacions de la platja”

    El grup municipal del Partit Popular a Almassora ha lamentat que "la falta de diàleg i descoordinació entre els dos partits que governen en paral·lel el consistori estiga provocant l'abandó i danys d'infraestructures que paguen tots els veïns de la població".

    Ahir dilluns, i després d'una setmana de pluges en les quals s'han registrat incidències en la zona marítima, unes de les infraestructures que s'instal·len en la costa, la dels rentapeus, estaven cobertes per l'onatge. "Ens sorprèn que tenint una regidora dedicada a la platja, com és Amaya Gómez, que va garantir que anava a vetlar pel servei als ciutadans del districte marítim i a garantir les condicions de les prestacions que s'ofereixen en aquest punt del terme municipal, es produïsquen casos d'abandó i es generen danys per la descoordinació d'aquesta cartera amb la de Serveis Públics, que dirigeix el PSPV". I és que, tal com relaten des del PP, els problemes "no solament s'han produït com a conseqüència de les pluges d'aquest desembre". En realitat, els veïns es queixen per un servei deficient de neteja i jardineria, i a l'octubre van denunciar danys en la passarel·la instal·lada en la costa que va resultar afectada pels temporals de la tardor.

    Fonts del Partit Popular consideren que "les tensions i diferències que estan afectant a la coalició" haurien de "superar-se" i prioritzar "el servei al ciutadà". "Deixar de costat aquest principi de servei és, en la pràctica, menysprear el fonament i base del càrrec públic".

    Per aquest motiu, des del grup municipal del PP consideren que els dos partits que el 13 de juny van decidir pactar per a ocupar l'alcaldia, "haurien de replantejar-se quins són les seues obligacions i deixar les guerres internes entre les seues formacions per a un altre moment". "Almassora no ha de pagar per les seues desavinences i ha de seguir sent el primer".

    Pujar