22 de novembre de 2019 22/11/19

L’alumnat del Regina Violant d´Almossora iniciarà el pròxim curs en les noves instal.lacions escolars

L’alumnat del Regina Violant d´Almossora iniciarà el pròxim curs en les noves instal.lacions escolars - (foto 1)
  • Els treballs se centren en tabiqueria i instal•lacions

MÉS FOTOS
L’alumnat del Regina Violant d´Almossora iniciarà el pròxim curs en les noves instal.lacions escolars - (foto 2)
L’alumnat del Regina Violant d´Almossora iniciarà el pròxim curs en les noves instal.lacions escolars - (foto 3)

L'empresa Añil Servicios, Ingenería y Obras ha superat ja els 1,2 milions d'euros d'inversió en l'obra del col·legi Regina Violant d'Almassora, una construcció que compta amb els fons d'Educació de la Generalitat. Així ho ha comprovat aquest migdia el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor García, en una visita programada per la Conselleria d'Educació per a conéixer l'avanç dels treballs en l'antic recinte de la Garrofera. D'aquesta forma, la localitat planeja ja la fi de l'obra en l'estiu de 2020.

Les quatre certificacions presentades per l'empresa sumen 1.200.541,29 euros. L'última de les certificacions, corresponent al mes de setembre, ascendeix a 385.017,86 euros. L'avanç dels treballs permet situar la finalització de l'obra a l'agost de 2020 perquè la comunitat educativa inicie el curs escolar en el nou edifici del carrer Sant Ildefons, fins on s'ha desplaçat aquest matí la visita del director general al costat de l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, i representants de la corporació municipal a instàncies del gabinet autonòmic.

L'amplitud del recinte d'obres, que albergarà 7.127 metres quadrats de superfície construïda, permet treballar simultàniament a diversos equips d'operaris, que continuen la tabiquería i les instal·lacions d'electricitat, lampisteria i climatització. L'avanç del procés és palés, sobretot, en la part d'Infantil, que estarà constituïda per nou unitats. El gran porxo d'accés a l'edifici s'albira ja des del carrer Sant Ildefons.

En el seu interior prenen forma les tres línies educatives constituïdes per nou unitats d'Infantil, 18 de Primària i un menjador escolar, complint el disseny dels tècnics municipals que visiten periòdicament les obres per a cerciorar-se que es compleix el cronograma. A més, Educació de la Generalitat ha disposat que s'utilitze ceràmica de la zona en els revestiments. L'Ajuntament d'Almassora ha felicitat l'empresa adjudicatària pel treball rigorós i la celeritat amb què està escometent la construcció des del primer moment.

D'altra banda, els representants de la Conselleria d'Educació han iniciat la visita en el centre en barracons, on s'han reunit amb la direcció i l'AMPA, així com amb l'inspector i el director d'obra i representants de l'empresa abans de desplaçar-se fins al recinte d'obres.

Poliesportiu La Garrofera                                  

En aquest sentit, els operaris treballen també a l'interior del pavelló B del poliesportiu per a adequar-lo al més prompte possible i que els clubs puguen recuperar l'activitat sense necessitat de buscar emplaçaments alternatius. Reparació de goteres i treballs per a ignifugar l'estructura copen la intervenció..

ocultar
L’alumnat del Regina Violant d´Almossora iniciarà el pròxim curs en les noves instal.lacions escolars
Pujar