7 d’agost de 2020 7/8/20

L'alcaldessa d'Almassora renuncia al càrrec per a complir el pacte de govern de 2015

L'alcaldessa d'Almassora renuncia al càrrec per a complir el pacte de govern de 2015 - (foto 1)

    L'alcaldessa d'Almassora, Susanna Nicolau, ha presentat per registre aquest migdia la seua renúncia al càrrec per a complir així amb el pacte de govern signat en 2015 i que permetrà la cessió de la vara de comandament a Merche Galí dissabte 17 de juny. Nicolau ha registrat el document al costat de la seua successora i els portaveus de Compromís i PSPV, Diana Belliure i Santiago Agustí, respectivament, a més de la regidora Amaya Gómez.

    La renúncia al càrrec es produirà de forma efectiva dilluns que ve en sessió plenària extraordinària. En aqueixa ocasió, tots els portaveus tindran un torn de paraula, que tancarà Nicolau amb el seu discurs de comiat de l'Alcaldia d'Almassora. A partir de demà, Merche Galí exercirà com a alcaldessa en funcions fins a acceptar el càrrec en la sessió d'investidura de la setmana vinent.

    La seua predecessora passarà llavors a ocupar la primera tinença d'Alcaldia, així com les delegacions de Participació i Informació Ciutadana, Igualtat, Transparència i Modernització, càrrecs que ostenta fins avui la futura alcaldessa. La nova distribució d'àrees també afectarà als regidors Santiago Agustí i Roger Beltrán (Compromís), que intercanviaran les seues respectives àrees. Així, Agustí s'ocuparà d'Hisenda, Activitats i Contractació, mentre que Beltrán es farà càrrec d'Ocupació, Comerç, Consum, Policia, Recursos Humans, Indústria i Agricultura.

    Pujar