elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "L'alcaldessa d'Almassora rebutja la proposta de concedir la Caldera d'Honor als sanitaris"

PP: "L'alcaldessa d'Almassora rebutja la proposta de concedir la Caldera d'Honor als sanitaris"
  • Tormo (PP) pregunta al socialista per la iniciativa i aquesta li ratifica el seu rebuig a una mesura “que buscava honrar amb l'emblema del poble als qui han exposat la seua vida”

L'alcaldessa socialista d'Almassora, Merche Galí, ha ratificat hui en Junta de Portaveus la seua frontal oposició a la proposta del PP d'atorgar la Caldera d'Honor 2021 als sanitaris de la localitat. La iniciativa, defensada pel PP en ple, ha tornat a ser objecte de pregunta en la sessió de la Junta de Portaveus “perquè creiem que els nostres sanitaris mereixen la més alta distinció que atorga el poble. I hui encara lluiten contra aquesta pandèmia exposant les seues vides per a salvar les nostres”.

La portaveu del Partit Popular a Almassora, María Tormo, ha tornat a reivindicar aquesta iniciativa “que és de justícia”. “Tot el poble creu que si hi ha algú en aquests anys que mereix rebre aquest guardó són els nostres professionals de la salut. La seua exposició, el seu cor, el seu lliurament, la seua professionalitat i la seua convicció han servit perquè a poc a poc isquem d'aquesta dramàtica situació que ens ha obligat a acomiadar-nos de tantes i tantes persones estimades”.

Per a la portaveu del PP, “és trist que un símbol d'Almassora, com és la Caldera d'Honor, no reconega la labor d'aquests professionals”. “Tot el poble, sense excepció, reconeixeria als sanitaris amb aquesta distinció que, no obstant això, l'alcaldessa en primera persona ha respost que rebutja”.

El PSOE, que governa a Almassora amb el suport servil de Ciutadans, tomba aquesta iniciativa que ja el PP va presentar l'any passat. En efecte, recorda Tormo, en l'exercici 2020 Almassora va suspendre les seues festes patronals a conseqüència del coronavirus i va anar llavors quan el PP va plantejar el reconeixement als sanitaris amb la Caldera d'Honor 2020. “Ni es va concedir el guardó l'any passat, perquè el PSOE va assegurar que ja l'havia aparaulat amb una empresa, ni tampoc desitgen concedir el d'enguany”. Malgrat la incomprensible postura del PSOE, “nosaltres creiem que és més que just aquest reconeixement i, per tant, continuarem defensant la proposta perquè gràcies als sanitaris hem aconseguit contindre una pandèmia contra la qual hui encara no estem vacunats”.

Pujar