30 d’octubre de 2020 30/10/20

PP: "La Justícia exigeixa l'alcaldessa d'Almassora que deixe d'utilitzar l'ajuntament com la seu del PSPV"

PP: "La Justícia exigeixa l'alcaldessa d'Almassora que deixe d'utilitzar l'ajuntament com la seu del PSPV" - (foto 1)
  • La Junta Electoral adverteix a la socialista i li exigeix que complisca la llei i deixe de fer publicitat des de l'ajuntament en benefici de les sigles del seu partit

MÉS FOTOS
PP: "La Justícia exigeixa l'alcaldessa d'Almassora que deixe d'utilitzar l'ajuntament com la seu del PSPV" - (foto 2)

La Justícia ha exigit a l'alcaldessa d'Almassora, la socialista Merche Galí, que deixe d'utilitzar l'ajuntament com si fora la seu del PSPV.  La resolució de la Junta Electoral el passat 11 d'octubre requereix a la màxima responsable que deixe d'aprofitar els recursos públics d'Almassora per a publicitar missatges de campanya.

La resolució de la Junta Electoral de Zona ha obligat la màxima dirigent a retirar de la web institucional les informacions relatives a assoliments que la socialista havia decidit promocionar aprofitant la plataforma municipal.

La llei, tal com ha assenyalat el regidor del PP a Almassora, Vicente Blas Casino, “està per a complir-la, tots per igual, sense excepció”. En aquest sentit, “confiem que després del requeriment de la Junta Electoral el PSPV s'abstinga de fer publicitat amb recursos públics, ells que precisament van ser els que van modificar les instruccions de la LOREG (Llei orgànica de Règim Electoral) al març de 2011”.

Des del Partit Popular aposten per respectar l'Ajuntament d'Almassora “perquè és la casa de tots, no la seu de cap partit”. Confondre-ho i utilitzar els recursos públics en favor d'unes sigles “és una il·legalitat manifesta, tal com ha reconegut la Junta Electoral de Zona”. “En eleccions tots fem campanya, però amb càrrec als recursos dels nostres partits i no aprofitant els serveis i prestacions de l'administració pública que són de tots els veïns”, ha postil·lat el regidor.

Pujar