18 de setembre de 2020 18/9/20

El PP insta al PSPV a reforçar la neteja en zona agrícola

El PP insta al PSPV a reforçar la neteja en zona agrícola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP insta al PSPV a reforçar la neteja en zona agrícola - (foto 2)
  El PP insta al PSPV a reforçar la neteja en zona agrícola - (foto 3)
  El PP insta al PSPV a reforçar la neteja en zona agrícola - (foto 4)
  El PP insta al PSPV a reforçar la neteja en zona agrícola - (foto 5)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora traslladarà al PSPV l'acumulació de brosses i abandó que es registra en diferents punts de la zona agrícola de la localitat amb l'objectiu d'evitar que l'abandó del casc urbà s'estenga a altres punts del terme municipal.

  Mobiliari, restes d'obra i un altre tipus d'estris s'acumulen en camins com el de la Gasulla. Una imatge que no solament degrada l'espai en el qual es troba, sinó que a més la seua conservació alimenta la degradació, “posat que si no s'actua convida al fet que es realitzen nous dipòsits de brosses”.

  Des del Grup Municipal del Partit Popular a Almassora han fet una crida al PSPV perquè la deixadesa que apliquen en el casc urbà de la població no es replique en altres sectors de la localitat. “Quan la imatge que presenta la via pública del nostre municipi és la d'haver-se convertit en un abocador és que hi ha alguna cosa que falla. I lamentablement al capdavant de l'Ajuntament d'Almassora, PSPV i Compromís sol van ser eficaços i diligents a l'hora de pujar el 15% de les brosses”.

  En efecte, des que van pactar aquest 'tasazo' en 2015, “hem fet reiterades peticions no solament ja per a eliminar aquesta pujada injusta de la taxa, que per descomptat no ha repercutit en una millora del servei de neteja. Hem fet contínues crides perquè s'incrementara la labor de neteja de brosses, contenidors i dipòsits de selectiva, així com la retirada de residus en via pública, perquè lamentablement la imatge que es trasllada és la de l'abandó. I aquesta degradació alimenta el desistiment, per la qual cosa és necessari implementar mesures amb diligència i eficàcia”, han considerat des del PP d'Almassora.

  Pujar