Castellano

INSCA inicia l'enviament d'expositors amb destinació Cersaie

INSCA inicia l'enviament d'expositors amb destinació Cersaie
  • L'empresa d'Almassora carrega quasi 4.000 metres quadrats d'estands per a la fira de Bolonya

MÉS FOTOS
INSCA inicia l'enviament d'expositors amb destinació Cersaie - (foto 2)

El pròxim 27 de setembre s'inaugurarà el Saló Internacional de Ceràmica per a l'Arquitectura i de l'equipament per al Bany. Com a empresa líder en solucions d'exposició per a ceràmica i bany, “en INSCA hem treballat intensament tot l'estiu per a dissenyar i fabricar els estands dels nostres clients, que ocuparan una superfície pròxima als 4000 m² en la fira italiana”, explica Pascual Ibáñez, CEO d'INSCA.

En el procés, que conclourà amb el muntatge dels expositors en Cersaie, ha participat un equip format per més de 100 professionals d'arquitectura, interiorisme, enginyeria, fusteria, pintura i muntatge. “Hem realitzat un gran desplegament per a poder donar resposta a tota la demanda que hem tingut. Un any sense Cersaie ens ha demostrat que la ceràmica sí o sí que cal tocar-la, el sector està molt animat, els fabricants de taulells presentaran moltes novetats i nosaltres ens hem ocupat de crear les solucions expositives a l'altura de les seues col·leccions”, subratlla Ibáñez.

Perquè tot estiga preparat, aquesta mateixa setmana en INSCA ha començat la càrrega dels camions amb els estands destine Bolonya. Un procés que s'està realitzant de manera escalonada i es prolongarà durant els pròxims dies. Paral·lelament, tot l'equip de muntadors es desplaçarà a Itàlia per a realitzar el muntatge dels estands en tan sols uns dies.

Les mesures de seguretat marquen el disseny dels estands

Amb l'objectiu d'aconseguir que Cersaie siga un espai completament segur, des de l'organització de la fira han establit un conjunt de mesures de seguretat sanitària.

Algunes d'aquestes mesures han afectat directament el disseny dels estands de les empreses que exposen en Cersaie. “La fira italiana és el primer gran esdeveniment presencial europeu del sector, és un moment molt esperat en el qual els nostres clients tancaran importants acords comercials, per això, des d'INSCA hem treballat intensament perquè ho facen en espais expositius segurs”, explica el CEO d'INSCA.

Així, amb l'objectiu d'aconseguir un trànsit fluid i evitar aglomeracions en els estands, “enguany hem definit el recorregut a manera de circuit amb punts d'entrada i d'eixida”, assenyala Laura Pardo, responsable del departament de disseny i innovació d'INSCA.

A més, s'han prevalgut els espais oberts, s'ha utilitzat un teixit de reixeta en el sostre per a afavorir la ventilació, la instal·lació de zones socials dins dels estands ha quedat més restringida i les taules i àrees per a reunió s'han dissenyat perquè els interlocutors puguen respectar la distància de seguretat.

En els recobriments del mobiliari comercial d'INSCA s'apliquen solucions d'additius antimicrobióticos inorgànics, tant en la superfície com a l'interior dels lacatges de fusta i metall. A més, s'integren laminats HPL i compactes que destrueixen el 99% dels bacteris.

“Tots els estands que hem dissenyat i fabricat en INSCA compleixen amb les mesures de seguretat sanitària establides, la qual cosa permetrà als nostres clients relacionar-se amb les seues visites i generar una excel·lent experiència amb els valors de la seua marca”, subratlla Marró.

Cal assenyalar que, igual que totes les exposicions i botigues de ceràmica que realitza INSCA, el disseny de cada estand és completament personalitzat. Segons Ibáñez, “les solucions d'INSCA estan desenvolupades perquè les col·leccions ceràmiques tinguen un protagonisme absolut, les visites siguen agradables i el treball comercial siga molt productiu. El nostre objectiu sempre és el mateix, ajudar els nostres clients a créixer”.

INSCA en Cersaie

Per part seua, INSCA també compta amb un estand propi en la fira italiana que enguany estarà situat en l'Hall 28, Estand B16. Un espai en el qual presentarà els últims models d'expositors per a ceràmica del seu catàleg i el seu nou concepte: “Xou your best”.

Pujar