elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
NOVENA VÍCTIMA PER BOUS AL CARRER

Mor un home de Vila-real en el segon bou de la vesprada d'Almassora

Mor un home de Vila-real en el segon bou de la vesprada d'Almassora
  • L'home ha patit forts colps al cap i després de ser ingressat en l'UCI de l'hospital General de Castelló ha mort

L'hospital General de Castelló ha confirmat la defunció d'un home de 72 anys, veí de Vila-real, durant les festes d'Almassora.

Segons han explicat fonts municipals, l'home ha sigut colpejat pel bou per darrere i malgrat que no ha rebut cap banyada, ha mort a conseqüència dels colps al cap que li ha propiciat l'animal contra la barrera.

El succés ha ocorregut sobre les 6.30 de la vesprada, durant el segon bou de la jornada, al carrer Mare de Déu de la Llum, al costat de l'església de la Nativitat.

Des de l'hospital General de Castelló han assegurat que han tractat de reanimar-ho en tot moment encara que finalment l'home ha mort.

Es tracta de la novena víctima mortal, la qual cosa per a molts és un any tràgic, en superar-se la històrica xifra de sis morts per bous al carrer en 2015, últim any en què va haver-hi més decessos per festejos taurins en la Comunitat Valenciana. L'últim mort va ser el 15 de setembre en Canet de'n Berenguer, quan va morir un ancià de 80 anys que va ser envestit per una de les vaques durant el tancament.

Meliana, Pedreguer, Picassent o Dénia són uns altres dels municipis on s'han produït agafades mortals aquest estiu durant els festejos de bous al carrer.

Pujar