elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les goteres en el poliesportiu d'Almassora no posen d'acord a govern i oposició

Les goteres en el poliesportiu d'Almassora no posen d'acord a govern i oposició
  • El PP assegura que els clubs han suspés els entrenaments i el govern local indica que cap club ha comunicat aquesta circumstància al Servei Esportiu Municipal

Les últimes tempestes han ocasionat goteres en el poliesportiu La Garrofera d'Almassora, una situació que sembla no posar d'acord en les seues conseqüències a govern i oposició. I és que des del Partit Popular han assegurat que els clubs han suspés els entrenaments aquesta setmana pel que exigeixen "una solució immediata a través d'una inversió que evite la suspensió periòdica d'entrenaments i competicions”, segons ha indicat l'edil Francisco Soriano qui recorda que fa poc més de dos mesos, en la segona quinzena de juny, les pluges van inundar aquestes dependències esportives.

No obstant això des de l'equip de govern asseguren que "cap club ha comunicat al Servei Esportiu Municipal (SEM) la suspensió dels entrenaments per goteres". És més, afirmen a elperiodic.com que "la major part dels clubs no reprenen l'activitat esportiva en la Garrofera fins demà" (2 de setembre).

A més, des de l'Ajuntament afirmen que el projecte d'inversió de quasi 60.000 euros per a reparar les goteres eixirà a licitació abans d'acabar 2021.

D'altra banda, els populars han insistit en la necessitat d'un nou pavelló. “Des de fa sis anys reclamem un pavelló poliesportiu nou. No obstant això, ni PSOE ni Compromís en la primera etapa de govern, ni ara PSOE amb Ciutadans han pres de debò aquesta demanda tan urgent per a la nostra localitat. Hui continuem esperant avanços en aquest sentit que garantisquen a la nostra població, amb més de 27.000 habitants, unes instal·lacions adequades a les seues necessitats. I lamentablement, mentrestant, ni tan sols reparen els danys que es reparen en l'única instal·lació operativa que té més de 40 anys”.

En aquest sentit, des del govern municipal han afirmat que el nou polifuncional està "en fase d'avantprojecte" si bé encara no poden donar una data concreta.

Pujar