25 de novembre de 2020 25/11/20

Galí reparteix les nou àrees per al govern d’Almassora

Galí reparteix les nou àrees per al govern d’Almassora - (foto 1)
  • L’Alcaldia assumeix Innovació, Proximitat i Transparència

MÉS FOTOS
Galí reparteix les nou àrees per al govern d’Almassora - (foto 2)

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, signarà demà el decret amb la delegació de les àrees municipals entre els nou regidors d'un equip de govern “sòlid, solvent i treballador”. L'Alcaldia es quedarà les competències d'Innovació i Noves Tecnologies, Proximitat i Transparència. En cas d'aconseguir un acord de govern amb altres formacions polítiques, aquesta part decretarà la nova distribució de carteres en el futur.

Segons el repartiment acordat hui entre els nou regidors, reunits en el despatx d'Alcaldia, Santiago Agustí ocuparà les delegacions d'Hisenda i Promoció Econòmica i Ocupacional, EDUSI, Mercats i Comerç, àrees que ja va gestionar en l'anterior legislatura. D'igual forma, Carmina Martinavarro es quedarà amb Territori i Mobilitat Urbana i sumarà Patrimoni Històric, Habitatge, Administració General i Participació Ciutadana.

En el cas de l'edil Joan Antoni Trenco, seguirà al capdavant de Serveis Públics i assumirà les competències de Platges i Turisme. D'igual forma, Isladis Falcó continuarà al capdavant dels projectes de Cultura i Festes, a més d'incorporar Museus a la seua gestió municipal. El repartiment d'àrees manté a la regidora María José Tormo com a responsable de Medi Ambient, Sostenibilitat, Canvi Climàtic i Paratges Naturals. Suma també Serveis Socials, Igualtat i Inclusió.

Entre les noves incorporacions, la primera edil confia la cartera d'Educació a la mestra Raquel Barberá, que també gestionarà l'àrea de Normalització Lingüística, Joventut i Tradicions. Per part seua, Javier Martí s'ocuparà de Personal, Seguretat Ciutadana, Gestió de Residus i Atenció i Informació Ciutadana, mentre que el regidor Sergio Gómez quedarà al capdavant d'Esport i Salut.

L'alcaldessa ha formalitzat el repartiment d'àrees amb el consens dels huit edils que formen, al costat d'ella, l'equip de govern d'Almassora. “Deposite en ells i en mi mateixa la confiança que treballarem amb responsabilitat i obstinació per a exercir les nostres noves obligacions, tractant de fer front a les dificultats i assumint els enormes reptes que esperen a la gestió municipal, com els fons Feder o el pla Edificant”, ha destacat Galí al final de la reunió.

Pujar