27 de setembre de 2020 27/9/20

Galí: “No hem anul·lat l’homenatge als Herois del 9 de Març”

Galí: “No hem anul·lat l’homenatge als Herois del 9 de Març” - (foto 1)

    L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha desmentit l'anul·lació per part de l'equip de govern de l'homenatge als Herois del 9 de març de 1810. La munícep ha recordat a l'edil del Partit Popular que l'organització depén de l'Associació Gregal, “a la qual en cap moment hem ordenat la suspensió d'aquest acte, com no podria ser d'una altra manera”. “Si ho programen, allí estarem, com sempre”, ha recalcat Galí.

    L'alcaldessa d'Almassora ha respost a la candidata ‘popular’ que la frase “PSPV i Compromís han anul·lat l'homenatge” és “falsa de principi a fi i li instem que reconsidere les seues paraules i brinde la seua col·laboració a l'Associació Gregal per a celebrar aquest acte, que l'any passat ja es va emmarcar en una festa més àmplia celebrada a Castelló i en cap moment ens va acusar de suspendre res”. “L'interés per crear polèmica a qualsevol preu arriba ara fins a a les víctimes de l'homenatge, una actitud deplorable”, segons Galí.

    “Entenem que primer haurà de preguntar per les causes d'una suposada suspensió als organitzadors i després enviar comunicats, atés que haver-ho fet a l'inrevés ha pogut causar molèsties a l'entitat que impulsa aquest homenatge, sorpresa aquest matí per les acusacions llançades des del Partit Popular”, segons l'alcaldessa. La primera edil ha mostrat la seua col·laboració a Gregal “en allò que necessiten si volen celebrar la festivitat en la rotonda que recorda els fets de 1810”.

     

    Pujar