elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP força al PSOE a exigir a Ximo Puig que restituïsca la cobertura sanitària d'Almassora

El PP força al PSOE a exigir a Ximo Puig que restituïsca la cobertura sanitària d'Almassora
  • Tormo (PP): “La població no entén que l'alcaldessa es vaja de vacances mentre el seu cap de files es dedica a desmantellar els recursos que salven vides”

El Partit Popular d'Almassora va exigir ahir en ple al PSOE que abandone la seua zona de confort i defense els interessos dels veïns de la localitat que Ximo Puig està atacant amb el desmantellament de la cobertura sanitària que gaudia el municipi.

Des que fa més de mitja dècada els socialistes van començar a suspendre especialitats en el Centre Sanitari Integrat Pío XII, “l'escalada ha anat en augment i hui Almassora està al 50% de la seua cobertura sanitària amb una població que supera els 26.000 habitants”.

María Tormo, portaveu del PP a Almassora, va forçar ahir a l'alcaldessa a assumir responsabilitats i lluitar pels drets de la població. Ho va fer amb una moció que exigia la restitució de les especialitats mèdiques en Pío XII, la reobertura del consultori mèdic de la platja i el reforç de les plantilles per a evitar l'estrés al qual les polítiques socialistes estan sotmetent als sanitaris.

“Es tracta, senzillament, de defensar al nostre poble. I per això la població no entén que l'alcaldessa es vaja de vacances mentre el seu cap de files es dedica a desmantellar els recursos que salven vides. Ella, com a màxima dirigent, hauria de posar fre a aquest càstig que Almassora no mereix”, ha assenyalat Tormo.

La portaveu del PP, que va rebre el suport de tots els grups a la seua iniciativa, confia que l'acord es traduïsca en fets. “És urgent recuperar el CSI Pío XII amb la cartera d'especialitats amb les quals el PP va dotar en 2011 la infraestructura. És urgent reobrir el consultori de la platja que el PSOE ha decidit tancar des de fa més d'un any. I és vital fer costat als sanitaris perquè són ells els que amb el seu esforç i dedicació estan salvant vides en aquesta pandèmia, encara que el PSOE decidisca tirar-los al carrer”, ha assenyalat la portaveu del PP a Almassora.

Pujar