4 de desembre de 2020 4/12/20

La Fira de Primavera es converteix en aparador per al comerç digital

La Fira de Primavera es converteix en aparador per al comerç digital - (foto 1)

    La Fira de Primavera organitzada per l'Associació de Professionals i Comerciants d'Almassora (Aproca) i la Regidoria de Comerç s'ha convertit en una oportunitat per a emprenedores i emprenedors que distribueixen els seus productes a la xarxa. D'aquesta manera, els negocis compten amb un aparador físic per a vendre els seus productes i donar suport a la venda en línia.

    No en va, tres de les 10 marques que participen en la fira basen la seua activitat en el comerç digital, per la qual cosa aquesta iniciativa arriba "en un bon moment per a donar a conéixer els seus productes i testar la reacció dels consumidors en un entorn físic", com ha confirmat el president d'Aproca, Javier Navarro.

    Joguets, joieria, roba infantil, calçats, articles de regal, serveis d'organització d'esdeveniments, estampació tèxtil i comunicació defineixen el catàleg de productes d'aquesta fira, en la qual els comerciants comptaran a més amb animació infantil. A més, grup Wonder Kings farà un homenatge a la música d'Elvis durant l'actuació musical del prevista per a les 18.30 hores d'aquesta vesprada.

    Els llocs a romandran oberts hui dissabte i matí, diumenge 7 d'abril. Durant la primera jornada, l'horari serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, mentre que per al diumenge els comerços han reservat únicament l'horari de matí.

    Pujar