28 d’octubre de 2020 28/10/20

La Fira Orienta’t 2019 mostra l'oferta formativa als joves d’Almassora

La Fira Orienta’t 2019 mostra l'oferta formativa als joves d’Almassora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fira Orienta’t 2019 mostra l'oferta formativa als joves d’Almassora - (foto 2)

  El regidor de Joventut, Xavier Trenco, ha donat la benvinguda aquest matí al primer grup de joves que ha assitit a la Fira Orienta’t 2019. Ells i elles són alguns dels prop de 200 estudiants d'ESO i batxillerat dels IES Álvaro Falomir i Vila-roja que entre hui i demà passaran per la mostra situada en el Espai Mercat en les visites concertades pel consistori.

  Al llarg d'aquestes dues jornades, una desena de centres i entitats donaran a conéixer la seua oferta formativa a la joventut d'Almassora. “En els pròxims mesos heu de prendre decisions importants sobre el vostre futur així que us animem a traure-li tot el suc a aquesta fira i a no quedar-vos amb cap pregunta per fer, per tal de triar sabent totes les opcions que teniu”, ha afirmat davant els estudiants l'edil Trenco.

  Entre els expositors d'aquesta edició destaquen la Universitat Jaume I de Castelló, EDEM Escola d'Empresaris i la Universitat Catòlica de València (UCV). Com a representants de l’FP la Fira Orienta’t compta amb els centres Cervantes d'Almassora i l'Institut Inter de Castelló. El professorat de l'aulari d'Almassora del centre de FPA Pasqual Tirado també està present en l'esdeveniment, així com agents de la Policia Local i de la Policia Nacional i voluntariat de Creu Roja Joventut.

  L'organització de la fira ha reservat la vesprada de hui dijous per a les visites obertes al públic, en les quals les famílies també podran acostar-se també per a sol·licitar informació i rebre assessorament individual. El servei es prestarà entre les 15.30 i les 18.30 hores, mentre que la fira romandrà oberta per a visites de concertades dels centres demà divendres de 9.00 a 14.00 hores.

  Pujar