24 d’octubre de 2020 24/10/20

El Festival de la Paella reuneix a 700 veïns d'Almassora en el comiat de Santa Quitèria

El Festival de la Paella reuneix a 700 veïns d'Almassora en el comiat de Santa Quitèria - (foto 1)
  • Reyes Martí dispararà el castell final de festes que tanca una setmana sense incidents

MÉS FOTOS
El Festival de la Paella reuneix a 700 veïns d'Almassora en el comiat de Santa Quitèria - (foto 2)

El Festival de la Paella reunirà aquest migdia a 700 veïns sota la carpa del Recinte Fester d'Almassora. La cita gastronòmica és l'esdeveniment més multitudinari de l'última jornada de celebracions en honor a Santa Quitèria. La Junta Local de Festes col·labora amb el lliurament de llenya i trípodes perquè els cuiners puguen guisar les paelles al costat del camí Benafelí.

El Trio Adrenalina amenitzarà el menjar als assistents, que també comptaran amb un parc infantil per a entretenir als més xicotets. L'entrada de les paelles està prevista per a les 14 hores, moment en què la reina de les festes, Paula Cubertorer, i les dames Alba Caravaca, Irene Delgado, Mónica Moral i Andrea Sánchez compartiran taula i estovalles amb els veïns inscrits en aquest esdeveniment previ al comiat de les festes.

A poques hores per a posar el fermall final a les celebracions, la regidora de l'àrea, Isladis Falcó, ha avançat l'absència d'incidents durant la setmana gran. "A l'espera de conèixer demà les dades definitives del balanç de seguretat, ja podem descartar contratemps de gravetat en una setmana marcada per l'harmonia, el bon ambient en la Vila, la calor i la participació, molt destacable en actes com la Romeria, Les Calderes o les vesprades de bous", ha incidit.

El Festival de la Paella figura també en aquesta llista que avui arribarà a la seua fi amb el castell de focs artificials previst per al carrer Enrique Limo Escultor. La pirotècnia Reyes Martí, de Borriana, clausurarà un programa amb 120 actes que s'han desenvolupat sense incidents de consideració. La participació de públic ha marcat la major part del programa, recorda Falcó, per la qual cosa la previsió és que els veïns tornen a eixir al carrer en aquesta jornada dominical aprofitant les altes temperatures.

L'oferta d'activitats del dia inclou també el Concurs provincial de pesca en la platja d'Almassora, el Trofeu Jofre Grau d'escoles de ciclisme de Castelló i les finals del Trofeu Santa Quitèria de Frontenis en el poliesportiu La Garrofera. A més, els més xicotets trobaran el seu buit en el desenllaç del programa de festes de Santa Quitèria amb activitats infantils en la plaça d'Espanya a partir les sis i mitja de la vesprada.

A escassos metres d'aquest escenari, en la plaça Pere Cornell, tindrà lloc l'espectacle final de festa amb la revista de Manolo Royo. Culminada l'actuació, reina, dames i corporació municipal es dirigiran als voltants del jardí Manolo Pesudo per a assistir al castell de focs artificials i tancar així la setmana gran en honor a Santa Quitèria.

 

Pujar