3 d’abril de 2020 3/4/20

Les famílies d’Almassora cuinen el menú de Nadal en el Mercat Central

Les famílies d’Almassora cuinen el menú de Nadal en el Mercat Central - (foto 1)
  • L’activitat gratuïta oferirà receptes saludables a majors i xicotets el dia 14

El Mercat Central d'Almassora acull una jornada gastrónomica gratuïta en família el dissabte 14 de desembre. La nutricionista Sheila Llop aconsellarà a les persones participants en l'elecció dels aliments més beneficiosos per als menús de Nadal. La Regidoria de Comerç, a càrrec de Javier Martí, ha organitzat aquest esdeveniment amb la intenció que majors i xicotets aprenguen a elaborar una cuina saludable, també per Nadal. L'activitat començarà a les 10.30 hores i es prolongarà fins a les 13.30.

L'organització comprarà tots els aliments en els diferents llocs del Mercat Central perquè les famílies elaboraren tres plats saludables durant la jornada gastronòmica. La carn serà la protagonista en un d'ells, el peix en un altre, i finalment, la verdura també tindrà el seu espai en un dels menús cuinats per les famílies. Cal recordar que l'activitat està orientada perquè els menors, de quatre i 12 anys, cuinen acompanyats dels seus pares i es divertisquen alhora que aprenen.

El període d'inscripció gratuïta ja està disponible, tant de manera presencial en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) com a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Almassora en l'apartat ‘Inscripció d'activitats’. Els menors compten amb 25 places per a l'activitat, mentre que els majors disposen del doble perquè pares i mares puguen acompanyar als seus fills en l'elaboració de receptes assequibles.

El regidor de Comerç, Javier Martí, ha destacat que “és una activitat molt interessant, on tant els majors com els xicotets poden aprendre a elaborar menús rics i saludables fins i tot en unes dates tan assenyalades com el Nadal apostant pel comerç de proximitat”.

Pujar