30 d’octubre de 2020 30/10/20

El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació

El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 2)
  El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 3)
  El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 4)
  El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 5)
  El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 6)
  El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 7)
  El PP exigeix al PSPV invertir part del 15% de la pujada de les brosses en una campanya de conscienciació - (foto 8)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora proposarà al PSPV de la localitat invertir part del 15% de la pujada de la brossa a campanyes de conscienciació que corregisquen "l'abandó i brutícia que afecten als carrers, places i jardins de la localitat".

  "Ja que són incapaços d'eixir dels seus despatxos per a comprovar la realitat de la via pública, els proposem que invertisquen una part dels 200.000 euros de més que recapten cada any de la butxaca dels ciutadans a realitzar campanyes que informen als veïns sobre el bon ús dels contenidors, els horaris per a dipositar les brosses, la recollida d'estris voluminosos o l'existència d'un ecoparque".

  Luis Martínez, regidor i portaveu del Grup Municipal del PP a Almassora, ha fet una crida als 'dos ajuntaments' perquè "trepitgen el carrer i posen solucions a la problemàtica que afecta a la localitat des de fa anys".

  "Som conscients que són eficaços en el cobrament fins al punt d'imposar pujades injustificades de la taxa de brossa i anunciar que en 2019 les mantindran". "Som conscients que no els importa gastar-se els diners de tots els veïns a duplicar serveis, com va ocórrer amb les carpes instal·lades el passat any: una per al PSPV i una altra per a Compromís". No obstant açò, "seríem afortunats si la mateixa eficàcia que empren per a malgastar els fons públics o per a cobrar la pujada d'una taxa que imposen des de 2015, es dedicaren a netejar els carrers d'Almassora", assenyala el regidor.

  En aquest sentit, des del Grup Municipal del Partit Popular preguen al PSPV que revise l'estat de la via pública i aplique solucions. "Perquè no li'l demana el PP, en realitat li'l demana des de fa anys tota la població que pateix el desistiment i l'abandó en el carrer i ha de conviure amb residus que haurien d'estar dipositats en el ecoparque".

  Pujar