elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix al PSOE que contracte a metges en lloc d'acomiadar-los per a garantir la sanitat

El PP exigeix al PSOE que contracte a metges en lloc d'acomiadar-los per a garantir la sanitat
  • La consellera Barceló afirma ara que la previsió de reobertura de consultoris llançada en juny i que incloïa la recuperació de Pla de la Torre va ser un bluf

El mateix PSOE que al juny va garantir l'obertura del consultori de Pla de la Torre, a la platja d'Almassora, va reconéixer aquest dimecres, per boca de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que no obrirà el centre mèdic. “El recurs, que el PSOE va tancar en 2020, segueix hui amb les seues portes tancades encara que el PSOE va garantir que les obriria”.

María Tormo, portaveu del PP a Almassora, lamenta les retallades a un sector que salva vides i al qual el PSOE acomiada i tira al carrer. En efecte, en plena pandèmia el Consell de Ximo Puig va acomiadar a 563 metges “i ara no troben substituts per a les vacances”. En opinió de la portaveu del PP, “cal tindre molt poca vergonya per a enganyar els veïns”.

Des del PP d'Almassora defensaran aquest dilluns en ple una moció en defensa de la reobertura del consultori mèdic de la platja i la restitució del Centre Sanitari Integrat Pius XII, que el PSOE ha desmantellat fins a reduir a la mínima expressió els seus serveis, “generant un col·lapse del centre de salut del carrer Sant Pere injustificat”.

“Creiem que hi ha una altra manera de gestionar. La que inverteix en recursos que són vitals per a les famílies enfront del malgaste en propaganda al qual l'esquerra ens té acostumats. Els que anuncien i després incompleixen les seues promeses sense enrojolar-se”. I des del PP d'Almassora, “amb les centenars de signatures recollides en el marc de la campanya provincial sí al futur de la província i no a les retallades socialistes, defensarem els drets dels nostres veïns”.

I, tal com ha declarat la portaveu del PP a Almassora, “esperem que a aquestes demandes se sumen els grups que formen part de la corporació, perquè la nostra obligació és defensar els drets dels nostres veïns enfront dels qui, com el PSOE, es dediquen a justificar les lesives retallades amb els quals Ximo Puig i la seua deixebla, Merche Galí, castiguen a Almassora”, ha declarat la regidora del PP.

Pujar