20 de febrer de 2020 20/2/20

El PP exigeix a Galí que no cedisca al xantatge de Costes com ha permés amb Sanitat

El PP exigeix a Galí que no cedisca al xantatge de Costes com ha permés amb Sanitat - (foto 1)

  El Partit Popular d'Almassora ha reclamat a l'alcaldesses socialista Merche Galí que no cedisca al xantatge que Pedro Sánchez proposa en la costa amb la modificació de la línia de partió de domini públic marítim-terrestre. L'argúcia del PSOE per a no invertir en el litoral comportaria enderrocaments a la platja d'Almassora. Una idea que amb una alcaldessa socialista a Almassora “no volem que ocórrega com ja ha ocorregut amb la pèrdua de serveis en sanitat”.

  María Tormo, regidora i portaveu del PP a Almassora, ha reivindicat inversió per a una platja que ha estat afectada històricament per la construcció del Port. “En lloc de cedir davant aquest xantatge, el que hauria de fer el PSPV d'Almassora és plantar cara a Pedro Sánchez”.

  No obstant això, “aquesta situació no és nova”. Des que el PSPV governa a Almassora, la Generalitat Valenciana ens ha menystingut amb el beneplàcit de l'alcaldia. “A la platja, s'ha retallat el consultori mèdic restant atenció als residents. Però per al PSPV no és una retallada, es diu optimització del servei”.

  Una situació idèntica és la que es pateix al poble. “El CSI Pío XII que inaugurem en 2011 amb una àmplia cartera d'especialitats que permetia als nostres veïns no haver de traslladar-se a Castelló ha patit una retallada dràstica gràcies a les cessions del PSPV d'Almassora”.

  Per a Tormo, “és vergonyós que Pedro Sánchez vinguera a passejar-se fa exactament una setmana a la nostra província per a fer-se fotos. Perquè és l'única cosa que ha fet. La realitat és que no ha reservat ni un sol euro per a invertir en la reparació dels danys causats per la borrasca Gloria i cosa que és més greu, en aquests moments en lloc d'invertir el que proposa és modificar la línia de partió per a no reservar ni un euro. Un xantatge en tota regla que des del PP exigirem que es frene amb contundència, no amb el maquillatge que Galí té acostumat a aplicar quan es tracta de plantar cara al seu partit”.

  Pujar