10 de desembre de 2019 10/12/19

El PP exigeix defensar a Almassora dels peatges que el PSOE planeja per a l’A-7

El PP exigeix defensar a Almassora dels peatges que el PSOE planeja per a l’A-7 - (foto 1)
  • Blay presenta una moció per a garantir la gratuïtat de l’autovia que "el PSOE estudia cobrar als usuaris i que té bloquejada entre Vilanova y La Jana"

El Partit Popular d'Almassora defensarà els drets dels veïns de la localitat enfront dels peatges que el PSOE planeja implantar en les autovies gratuïtes. “En la nostra província l'afectada seria l'A-7. Una autovia que el Partit Popular va executar en el tram entre Almenara i Vilanova d'Alcolea, i que el PSPV ha decidit paralitzar entre Vilanova i La Jana”.

Per a Vicente Blay, regidor del PP a Almassora, “hem de garantir que els drets dels veïns estan progetits”. Per aquest motiu, “i enfront d'un PSOE l'únic desig del qual és recaptar de les famílies cobrant per l'ús d'infraestructures que sempre han sigut gratuïtes, hem presentat una moció que es debatrà la setmana pròxima en ple i que exigeix que l'A-7 seguisca sent gratuïta”.

Per al regidor del PP, “és necessari garantir inversió i no promoure accions que solament cerquen cobrar als veïns”. Des del PP, assenyala Blay, “estarem al costat dels veïns, i per açò confiem que aquesta iniciativa siga recolzada per tota la corporació, perquè l'objectiu que persegueix és garantir que aquesta autovia que és gratuïta, ho seguisca sent”.

Així mateix, la iniciativa que defensarà Blay també reivindica la necessitat de “garantir la inversió que el Govern del PP va programar per a la nostra província”. “Enfront d'un PSOE que solament planteja cobrar en lloc d'invertir, exigim el desbloqueig dels 434 milions d'euros que han de permetre l'execució del tram d'autovia comprès entre Vilanvoa d’Alcolea i La Jana”.

En aquest sentit, ha assenyalat Blay, “tendim la mà a totes les forces polítiques d'esquerra representades en l'Ajuntament d'Almassora, perquè es sumen a aquesta defensa dels interessos dels veïns en la qual tots hem d'estar implicats”.

ocultar
El PP exigeix defensar a Almassora dels peatges que el PSOE planeja per a l’A-7
Pujar