21 de setembre de 2020 21/9/20

Més de 400 efectius vetlaran per la seguretat durant les festes del Roser d'Almassora

Més de 400 efectius vetlaran per la seguretat durant les festes del Roser d'Almassora - (foto 1)
  • Guàrdia Civil farà controls periòdics d'alcoholèmia i drogues

Fins a 415 efectius dels diferents cossos de seguretat vetlaran per la seguretat de la població durant els 10 dies de festejos en honor a la Mare de Déu del Roser. Així ho han acordat aquest matí els assistents a la junta de seguretat, en la qual ha quedat regulat el dispositiu d'actuació per a coordinar els actes de les festes sense desatendre la resta de zones del municipi, la platja, Santa Quitèria i els polígons industrials.

En la trobada de treball han participat el subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles; l'alcaldessa d'Almassora, Susanna Nicolau; el tinent comandant de la Guàrdia Civil a Almassora, Gregorio Prieto; el capità de la Guàrdia Civil, Juan José Blanco; l'intendent principal de la Policia Local d'Almassora, Roberto Verdoy, l'intendent Sebastián Safont, l'inspector Daniel Galmes, i els regidors de Seguretat Pública, Festes i Participació Ciutadana; Santiago Agustí, Isladis Falcó i Merche Galí, respectivament.

Entre uns altres, la Guàrdia Civil ha confirmat que el subsector de Tràfic realitzarà controls periòdics d'alcohol i drogues a conductors per a garantir la seguretat del tràfic. Per la seua banda, la plantilla de la Policia Local d'Almassora treballarà a ple rendiment durant els 10 dies amb reforços de 39 persones, a les quals se sumaran 16 integrants de Protecció Civil.

La junta de seguretat ha acordat també un dispositiu de major entitat per al primer cap de setmana de festejos en incloure un major nombre d'actes multitudinaris i de concentració de públic, com s'espera en la inauguració del casal del vi, l'obertura del Recinte Fester, el tancament de bous, el concert de Maverick, la primera ofrena en honor a la Mare de Déu del Roser i la missa i processó de la patrona en la jornada dominical.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha assenyalat que en la reunió s'ha repartit i explicat el pla de seguretat elaborat per l'Ajuntament d'Almassora amb la previsió del dispositiu policial en cada acte. “És un esforç enorme per part dels diferents cossos, als quals agraïsc la seua col·laboració per a garantir la seguretat de tots mentre la població es diverteix”, ha indicat.

Pujar