22 d’octubre de 2020 22/10/20

Doblet d'Hermoso de Mendoza en els premis taurins de Santa Quitèra

Doblet d'Hermoso de Mendoza en els premis taurins de Santa Quitèra - (foto 1)

  Els peñistas d'Almassora han triat al astado "Colorit", patrocinat per El Porrat i la ACT La Picaora, com a guanyador del trofeu al millor bou de la fira taurina de Santa Quitèria 2017, que també ha rebut el guardó a la millor presència. L'exemplar de la ramaderia Hermoso de Mendoza ha resultat vencedor després del tradicional esmorzar de l'Associació de Penyes Taurines d'Almassora (APTA) en els salons de Caixalmassora, entitat patrocinadora del guardó més important del cicle.

  El president de l'entitat, Miguel Serra, i la directora general de Caixalmassora, Marián Llop, han lliurat el trofeu i el xec valorat en 600 euros als patrocinadors del millor astadt, exhibit el dissabte 27 en la Vila d'Almassora. El segon lloc ha sigut per al bou de La Quinta, "Soñador", patrocinat pel Comboi, i el tercer, per al astado de la ramaderia Juan Albarrán, finançat pel grup liderat pel Barrilet.

  D'altra banda, l'APTA també ha fallat el guardó per al bou amb millor presència, que ha permès el doblet de l'astat d'Hermoso de Mendoza. El segon lloc ha sigut per a l'exemplar de Cayetano Muñoz, finançat per l'agrupació que encapçala El Rollet, i el tercer astat en la classificació de millor presència ha sigut el d'Albarrán de El Barrilet.

  Per la seua banda, les penya La Galbana i La Tabarra han lliurat el trofeu a la millor embolada de la fira taurina als socis del El Caragol per la embolada del cerril "Enjaulado" de la ramaderia Gavira. D'altra banda, el trofeu lliurat per la penya El Corb a la millor eixida de la setmana ha sigut para la seua pròpia agrupació per l'astat "Laca" de la ramaderia Sancho Dávila.

  La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha acompanyat als peñistas en l'esmorzar i els ha agraït "la seua col·laboració incansable perquè el cartell taurí d'Almassora estiga sempre entre els més destacats de la Comunitat Valenciana". Falcó ha valorat l'esforç econòmic dels aficionats "i el nivell demostrat una fira més".

  L'edil també ha fallat el concurs de ramaderies, que permetrà a les tres primeres classificades participar en el certamen de les festes del Roser. El primer lloc ha recaigut en Miguel Parejo, el segon lloc ha sigut per al ramat de Germán Vidal, mentre que Hermanos Bellés ha tancat la classificació.

  Concert de Nico Montero

  Aquesta nit, a partir de les 22.00 hores, els veïns d'Almassora podran gaudir de l'actuació de Nico Montero i Low Cost Band en el Recinte Fester. L'acte està patrocinat per l'Ajuntament d'Almassora, la Junta Local de Festes i la parròquia de la Nativitat de La nostra Senyora.

  Pujar