23 d’octubre de 2020 23/10/20

La Diputació de Castelló inverteix 150.000 euros per a eliminar els problemes d'accessibilitat i d'inseguretat viària del carrer Sant Lluís d'Almassora

La Diputació de Castelló inverteix 150.000 euros per a eliminar els problemes d'accessibilitat i d'inseguretat viària  del carrer Sant Lluís d'Almassora - (foto 1)
  • Els treballs s'han realitzat amb càrrec al Pla Castelló 135 i han servit per a remodelar un tram de vorera deteriorat que suposava un greu risc per a les persones amb mobilitat reduïda

El diputat provincial de Cooperació i Concertació amb els ajuntaments, Ximo Huguet, ha visitat la localitat d'Almassora per a comprovar in situ, al costat de l'alcaldessa, Merche Galí, la transformació que ha experimentat el carrer Sant Lluís gràcies a les obres de millora de l'accessibilitat i de la seguretat viària que s'han realitzat, amb càrrec al Pla 135 de la Diputació, a proposta de l'Ajuntament de la localitat. Es tracta d'una actuació que s'ha escomès en el tram comprès entre l'avinguda José Ortiz i el carrer Sant Quiteria, el pressupost del qual ha estat de 150.000 euros.

Huguet ha explicat que “és una obra que s'ha fet en un dels vials més cèntrics d'Almassora, que ha servit per a donar solució als greus problemes d'accessibilitat i seguretat que allí existien”. Cal tenir en compte que “les voreres es trobaven molt deteriorades i que s'incomplia de forma clara la normativa actualment vigent en matèria d'accessibilitat”, ha afegit el diputat provincial.

El projecte ha permès actuar sobre una àrea de 1.500 metres quadrats que representava “un immens perill per a les persones amb mobilitat reduïda i per a les famílies que porten als seus fills en un carro per a bebès”.

El diputat provincial ha explicat que “aquest tipus d'actuacions continuaran sent una prioritat per a l'equip de govern de la Diputació que encapçala el president José Martí perquè no podem consentir que, en ple segle XXI, sortir a passejar representi un greu risc per a la integritat de les persones”.

Ximo Huguet ha finalitzat dient que “treballarem de forma directa amb els alcaldes, tenint molt en compte les seves propostes i opinions perquè ells són els que millor coneixen les necessitats i els problemes existents als seus pobles”.

Pujar