15 de desembre de 2019 15/12/19

Diana Belliure: "És decebedor que Galí s'esforce més per pactar amb la dreta que amb Compromís"

Diana Belliure: "És decebedor que Galí s'esforce més per pactar amb la dreta que amb Compromís" - (foto 1)
  • La portaveu de Compromís recorda que "el PSPV té una proposta nostra sobre la taula des del primer moment" i manté la porta oberta al diàleg

La portaveu del grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Almassora, Diana Belliure, ha manifestat la "decepció" del seu partit amb la ruptura unilateral del diàleg duta a terme per part del PSPV per a la formació de govern a Almassora. La regidora ha lamentat que l'alcaldessa, Merche Galí, "haja tingut més predisposició al diàleg amb altres formacions com a Ciutadans que amb nosaltres, que hem sigut el seu soci de govern durant l'anterior legislatura".

Des de Compromís asseguren que "nosaltres sempre hem tingut la mà estesa i la continuem tenint" posat que "el PSPV té una proposta nostra sobre la taula des del primer moment que és totalment proporcionada per a tindre un govern eficaç". És per això que Belliure lamenta especialment que Galí  "s'esforce més per pactar amb la dreta que amb Compromís per a donar continuïtat a un projecte de progrés".

Així les coses, la predisposició al diàleg Compromís per Almassora continua vigent i la portaveu de la formació demana al PSPV que recapacite. Cal recordar que el grup liderat per Susanna Nicolau va donar el seu suport a la investidura de Galí el passat 15 de juny, una mostra més de "la nostra voluntat d'obeir el mandat de les urnes, dialogar, negociar i, sobretot, assegurar les polítiques socials, la creació d'ocupació i la transparència en la gestió municipal que han definit la nostra etapa al capdavant de l'Ajuntament d'Almassora".

ocultar
Diana Belliure: "És decebedor que Galí s'esforce més per pactar amb la dreta que amb Compromís"
Pujar