18 de setembre de 2020 18/9/20

Detingut un veí d'Almassora per colpejar en el cap a la seua parella

Detingut un veí d'Almassora per colpejar en el cap a la seua parella - (foto 1)

  La Policia Local i la Guàrdia Civil d'Almassora van detenir ahir a un home de 44 anys com a suposat autor de les agressions causades a la seua parella, de 30 anys. La mare de la víctima va alertar al 112, que va traslladar l'avís als agents municipals a les 18.56 hores. Una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia Local es va desplaçar al domicili de la jove i va comprovar la veracitat dels fets.

  Pel que sembla, el suposat agressor va colpejar en el cap a la dona, que va precisar atenció mèdica en un centre de salut de la localitat i posteriorment va ser traslladada a la caserna de la Guàrdia Civil per a la presentació de la corresponent denúncia. Per la seua banda, l'home va ser arrestat i se li van instruir diligències per a passar a disposició judicial.

  El regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha agraït als agents “la seua ràpida intervenció en aquest cas, així com l'aplicació constant del protocol preventiu de maltractaments per a acabar amb una xacra de la qual ens vam avergonyir com a institució pública”.

  Aquesta nova actuació confirma la labor contínua de Policia Local i Guàrdia Civil d'Almassora per prestar el millor servei de protecció en un tema tan sensible com la gestió de la seguretat de les víctimes de violència de gènere. De fet, la col·laboració d'ambdues formacions ha permès la detenció de cinc presentos agressors en els vuit primers mesos de l'any.

  Aquestes actuacions de caràcter directe complementen les vigilàncies i seguiments permanents que realitzen els agents sobre aquelles víctimes de violència masclista que estan protegides per mesures d'allunyament decretades per l'autoritat judicial.

  Pujar