4 d’abril de 2020 4/4/20

Detingut a Almassora per agredir la seua parella i el fill d'aquesta

    La Policia Local d'Almassora va detenir dissabte nit a un home de 42 anys acusat d'un presumpte delicte de violència de gènere i amenaces, acusat d'agredir la seua parella i el fill d'aquesta, a més d'amenaçar de mort a la filla de la dona. Després de la instrucció de diligències, l'individu ha passat a disposició judicial.

    El cos de seguretat local va rebre la trucada d'auxili a les 21.39 hores del passat dissabte des del domicili de les víctimes, fins a on es van desplaçar. Allí van trobar la dona  inconscient i el fill d'aquesta amb un braç fracturat i nombroses contusions, conseqüència de la presumpta agressió patida. La Policia Local va donar avís al Centre de Coordinació d'Emergències a fi que les víctimes reberen atenció mèdica.

    El presumpte agressor va abandonar el domicili després de la baralla, per la qual cosa el cos de seguretat local va activar un dispositiu de cerca. El detingut va tornar a la casa una hora més tard, quan va tornar a agredir tant la seua parella com el xic. En el moment en el qual l'home intentava abandonar de nou el domicili, els agents van procedir a la detenció. L'individu va intentar fugir novament sense èxit i, tal com informa el cos de seguretat, es va mostrar en actitud desafiadora i agressiva cap als policies.

    La regidora d'Igualtat, Susanna Nicolau, ha lamentat aquest nou episodi de violència masclista, després del qual les detencions en el municipi per aquest assumpte ascendeixen a sis en el que portem d'any. Per a l'edil és evident la necessitat que el Govern eleve el pressupost en les partides de prevenció i atenció i protecció de les víctimes, tal com van exigir Ajuntament d'Almassora i moltes altres institucions durant els actes del passat 19 de juny. El telèfon d'assistència a les víctimes és el 016. És gratuït i no deixa rastre.

    Pujar