21 de gener de 2021 21/1/21

PP: “La descoordinació entre Compromís y PSPV provoca que Almassora perda 20.000 euros”

PP: “La descoordinació entre Compromís y PSPV provoca que Almassora perda 20.000 euros” - (foto 1)

  "La descoordinació entre els dos partits que governen en paral·lel l'Ajuntament d'Almassora ha provocat que el municipi perda una subvenció de 20.000 euros que la Diputació Provincial havia aprovat per a finançar parcialment obres en la platja i l'àrea industrial del terme municipal".

  Les propostes d'obra, presentades per tots dos partits durant el primer semestre de l'any, hagueren permès que Almassora rebera ajudes del Govern Provincial per import de 30.000 euros. No obstant açò, "la falta de comunicació entre els regidors dels dos ajuntaments" ha provocat que la delegació d'obres preceptiva per a obtenir la subvenció no haja complit amb els criteris de la convocatòria en dues de les tres obres tramitades.

  Luis Martínez, portaveu i regidor del PP en l'Ajuntament d'Almassora, ha mostrat la seua preocupació perquè "les tensions que es pateixen en el si d'aquesta coalició estan afectant de forma reiterada a Almassora. En aquesta ocasió perdem una subvenció de 20.000 euros que haguera permès millores en platja i polígon industrial amb el conseqüent estalvi del 50% per a les nostres butxaques. No obstant açò, la desorganització d'aquests partits, en els quals uns es donen l'esquena als altres, provoca aquesta pèrdua d'oportunitats per a la nostra localitat".

  Cal assenyalar que l'import que Diputació havia aprovat una subvenció de 30.000 euros per a finançar al 50% les tres obres proposades per Compromís i PSPV. Així, el Govern Provincial havia aprovat una inversió de 10.500 euros a instal·lar línies elèctriques per a l'enllumenat públic en el Camí Pla de Museros, en el Camí l'Alcora i en vies adjacents. Subvenció que finalment ha perdut en incomplir Almassora el tràmit de la delegació, igual que en la costa, on solament s'executarà la prevista en Benafelí. Cal recordar que en el litoral, Diputació havia destinat 10.500 euros a instal·lar una oficina de la Policia Local en la platja i a subvencionar una dotació esportiva en la zona verda de Pitillo, en aquest cas amb 9.000 euros d'ajuda.

  Pujar